Start sloop voor nieuwbouw Bossebaan-Schimmerik

Dinsdag 14 maart 2023

Nog deze maand begint firma M. Heezen B.V. in opdracht van Bouwbedrijf Van Schijndel met sloopwerkzaamheden van de gebouwen tussen de Bossebaan en Schimmerik. Op deze plaats, rondom muziekschool Art4U, komt nieuwbouw met 170 appartementen.

De sloop duurt ongeveer 12 weken. Voordat de sloop begint plaatst de aannemer hekwerken. Ook verwijdert hij aangewezen bomen, struiken en terreininventaris. Tijdens en na de sloop vindt grondonderzoek plaats en worden aanpassingen gedaan aan rioleringen aan Bossebaan en aan Van Aelstpad. Er komt een tijdelijke parkeerplaats aan de voorzijde van de muziekschool.

Voordat de bouw begint nodigen we omwonenden uit voor een informatieavond.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek