Uitkijkpunt fietsonderdoorgang/mini-busstation geopend

Dinsdag 28 maart 2023

Op donderdag 23 maart was de officiële start van de bouw van Kempenbaan-Oost en de fietsonderdoorgang/mini-busstation. Dat deden we door het uitkijkpunt te onthullen.

Uitkijkpunt

Het uitkijkpunt is ter hoogte van de Provincialeweg en kijkt uit op de nieuw te bouwen fietsonderdoorgang en het mini-busstation. U vindt er informatie en foto’s over hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Kinderwagens en rolstoelen kunnen eenvoudig naar boven via de hellingbaan. Het uitkijkpunt is open tot we klaar zijn met Kempenbaan-Oost.

Bereikbaar Veldhoven

We verwachten dat we eind 2023 klaar zijn met de werkzaamheden aan de Kempenbaan en het aangrenzende deel van de Karel de Grotelaan in Eindhoven. Er komen meer rijstroken rond en onder het viaduct onder de N2/A2 en een nieuwe verbinding tussen De Run 2100 en 4200. Dat zorgt voor een betere doorstroming van het verkeer waardoor De Run en andere economische toplocaties in de omgeving beter bereikbaar zijn, nu en in de toekomst.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de projectpagina vernieuwing Kempenbaan of blijf op de hoogte en schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek