Lintjes voor negen Veldhovenaren

Woensdag 26 april 2023

Negen Veldhovenaren zijn tijdens de lintjesregen verrast met een Koninklijke Onderscheiding. Burgemeester Marcel Delhez reikte op woensdag 26 april aan acht van hen de Koninklijke onderscheiding uit voor hun inzet voor de samenleving. Zij hebben zich volgens het Kapittel ‘geruime tijd ten bate van de samenleving ingespannen of anderen gestimuleerd’. Eén onderscheiding wordt op een later moment uitgereikt.

Al vroeg gingen burgemeester Marcel Delhez en zijn echtgenote de Veldhovenaren verrassen. Dit gebeurde digitaal, via een ‘overval’ tijdens een afspraak of aan het woonadres. De woonadressen werden bezocht in een open touringcar met een gezelschap van college- en raadsleden, fanfare, vloggers en pers. Daar vertelde hij hen dat het ‘Zijne Majesteit heeft behaagd’ en werd de Koninklijke Onderscheiding opgespeld.

Bekijk de uitgebreide informatie over de gedecoreerden op de pagina Lintjesregen.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek