Hoe reist u van A naar B? Deel uw mening met ons!

Vrijdag 26 mei 2023

Hoe we ons verplaatsen tussen wonen, werk en leven gaat ons allemaal aan. En aangezien de Brainportregio in snel tempo groeit, heeft dat ook invloed op de bereikbaarheid van Veldhoven. Wilt u meedenken over de toekomst van én voor mobiliteit in Veldhoven? Dat kan op maandag 5 en zaterdag 10 juni op en rondom het Meiveld.

Door de coronapandemie werken we steeds flexibeler, thuis of op locatie. Daarnaast staat de technologie niet stil en zijn er steeds meer manieren om te reizen, zoals deelmobiliteit of elektrische voertuigen. Maar hoe kunnen we hier als gemeente nog beter op inspelen? Hoe reist u nu bijvoorbeeld naar vrienden en familie of hoe gaat u op stap? En hoe zit het met de reistijd, kunnen we dit op een makkelijke manier verminderen? Laat ons weten welke mogelijkheden u ziet en wat dit voor u betekent.

In gesprek over mobiliteit en het Citycentrum van Veldhoven

Op maandag 5 juni van 13.00 – 19.30 uur en op zaterdag 10 juni van 12.00 – 16.00 uur is iedereen van harte welkom op en rondom het Meiveld. Maak kennis met mobiliteit en praat mee over het Citycentrum.

Blijf op de hoogte en praat mee! 

Ons Veldhoven is dé plek waar u mee kunt praten over wat er in Veldhoven gebeurt. Vanaf 5 juni stellen we hier vragen en gaan we graag (digitaal) met u in gesprek. U kunt zelf bepalen óf en wanneer u reageert. 

Ga naar de website Ons Veldhoven.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek