Online informatieavond over financiering van duurzame maatregelen

Woensdag 30 augustus 2023

Denkt u erover om uw woning beter te isoleren? Wilt u zonnepanelen aanschaffen of een warmtepomp? Of wordt het tijd om uw ramen te voorzien van hoogwaardige isolerende ruiten? Dan vraagt u zich ongetwijfeld af: hoe ga ik dat betalen?

Online informatieavond

Wilt u meer weten over hoe u uw duurzame verbouwplannen kunt financieren? Neem dan deel aan de online informatieavond over subsidie en financiering van de gemeente Veldhoven en het Regionaal Energieloket.

Datum: dinsdag 12 september

Tijd: 19:30 - 20:30 uur

Mogelijkheden

Ontdek de mogelijkheden voor het bekostigen van isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp. Leer ook hoe u gebruik kunt maken van subsidies, groene leningen en andere mogelijkheden. Experts geven u praktische tips en advies.

Informatie en aanmelden

Meer informatie en aanmelden voor de informatieavond kan via de website van het Regionaal Energieloket

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek