Praat mee op OnsVeldhoven.nl

Dinsdag 12 september 2023

Er komt veel op ons af en daar moeten we allemaal mee omgaan. De gemeente kan hier bij helpen door beleid te maken en plannen uit te voeren. Maar dat kunnen we niet alleen. Daarvoor hebben we de hulp, mening en ideeën van inwoners, ondernemers en verenigingen nodig.

We gaan dan ook graag in gesprek. Dat doen we niet alleen tijdens bijeenkomsten en op straat. We doen dat ook online op Ons Veldhoven. U kunt hier reageren, vragen stellen en informatie vinden over verschillende onderwerpen. Wilt u dus op een eenvoudige en leuke manier meepraten over wat er in uw straat, buurt of gemeente gebeurt? Ga dan naar Ons Veldhoven en maak een account aan.

Op dit moment kunt u meepraten over:

  • Masterplan Citycentrum: Een plan met uitgangspunten voor de ontwikkeling van het Citycentrum (Masterplan)
  • Visie op Veldhoven: Een antwoord op de vraag hoe we met elkaar op een goede manier de komende 20 jaar ingaan
  • Visie op participatie: Een antwoord op de vraag hoe de gemeente en de samenleving goed in gesprek en in contact blijven.
  • Mobiliteitsvisie: Een antwoord op de vraag hoe we ons nu en in de toekomst willen verplaatsen, op een manier die zo makkelijk, snel, veilig, betaalbaar en duurzaam mogelijk is.
  • Beheerkaders openbare ruimte: Een plan om de openbare ruimte (groen, wegen, verlichting, speeltuinen, enzovoort) op een goede manier te beheren.

Er komen steeds onderwerpen bij. Dat kan een bouwplan bij u in de buurt zijn, de herinrichting van een straat, de aanleg van een veldje, of het ophalen van ideeën om elkaar te helpen. Houd het in de gaten. Dit kan ook goed op uw mobiele telefoon.

Hoe deel jij graag je mening? 

Je kunt op veel manieren invloed hebben op wat er in de gemeente gebeurt. We zijn heel benieuwd naar de reden dat jij (wel of niet) meepraat over plannen en ideeën van de gemeente. En op welke manier jij graag je mening wilt kunnen geven. Vul de vragenlijst in. Vanaf 12 september ligt de vragenlijst ook op papier bij de balie van het gemeentehuis. Heb je hulp nodig bij het invullen van de vragenlijst? Bel dan het algemene nummer 14 040. We vinden dan vast een oplossing.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek