Uitnodiging bijeenkomst visie op mobiliteit

Donderdag 14 september 2023

Hoe verplaatst u zich in 2040? De Brainportregio groeit snel en daarmee groeien ook de uitdagingen voor de bereikbaarheid van en in Veldhoven. Hoe reist u straks naar familie, vrienden of werk?

We lopen tegen de capaciteitsgrenzen van de mobiliteit in de gemeente aan. Dat vergt andere oplossingen en keuzes dan voorheen. Daarom werken wij aan een toekomstvisie op duurzame mobiliteit. Dat wil zeggen: hoe zorgen we dat het in 2040 goed leven, wonen en werken is? En dat we overal in Veldhoven kunnen blijven komen waar we willen zijn, op de meest duurzame manier?

wanneer dinsdag 26 september van 19.00 - 21.00 uur
waar Raadszaal gemeentehuis van Veldhoven, Meiveld 1

Wat gaan we doen?

Op deze avond gaan we graag met u in gesprek over uw visie op de Veldhovense toekomst voor duurzame en innovatieve mobiliteit: wat willen we behouden, wat vernieuwen we en wat willen we niet meer? Hoe gaan we samen op zoek naar de innovatie- én exnovatiekracht (‘snoeien om te groeien’)? Wat zijn uw mogelijkheden als inwoner om in de nieuwe koers mee te bewegen? Ook kijken we terug naar de gesprekken op de informatiemarkten in juni en de uitkomsten uit de digitale vragenlijst. We zijn benieuwd naar uw reactie en ideeën. Bent u erbij?

Samen houden we Veldhoven bereikbaar. 

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek