132 kinderen en 61 volwassenen hebben Veldhoven zwerfafvalvrij gemaakt!

Maandag 18 september 2023

U kunt het niet gemist hebben. Afgelopen zaterdag waren er veel inwoners, jong en oud, zwerfafval aan het opruimen tijdens de World Cleanup Day. Deze keer zijn er ruim 60 zakken met zwerfafval opgeruimd. Gemeente Veldhoven is dan ook zwerfafvalvrij dankzij alle hulp en het harde werk van deze mensen! Samen met en voor elkaar gaan we voor 100% zwerfafvalvrij.

Kinderen, gezinnen, teams, verenigingen, families, groepen en scholen hebben zich ingezet. Dankzij deze hulp zijn de verschillende buurten, wijken, natuurgebieden, parken en hofjes weer helemaal netjes opgeruimd en vrij van zwerfafval en hondenpoep gemaakt. Wij zijn enorm trots en willen iedereen die geholpen heeft hartelijk bedanken!

Vaker zwerfafval opruimen?

Wilt u een eigen opschoonactie aanmelden of wilt u vaker zelfstandig zwerfafval opruimen? Dat kan allemaal. Kijk voor meer informatie op de pagina 'ZAP-vrijwilligers'. 

  

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek