Uitnodiging bijeenkomst Veldhoven aan Tafel (VaT)

Dinsdag 13 februari 2024

Op vrijdag 23 februari van 9.30 tot 11.30 uur is er weer een bijeenkomst van Veldhoven aan Tafel (VaT). U bent van harte welkom om erbij te zijn. We gaan samen met inwoners en vertegenwoordigers van de gemeente en van organisaties in het sociaal domein in gesprek over onderwerpen die op dit moment spelen.

Tijdens de aankomende bijeenkomst komen er verschillende onderwerpen aan bod. Zo staat onder andere wonen met zorg op de agenda.

Meer weten of aanmelden?

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via e-mail: veldhovenaantafel@veldhoven.nl. Kijk voor meer informatie over Veldhoven aan Tafel en verslagen van eerdere bijeenkomsten op de pagina Veldhoven aan tafel.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek