Herstelwerkzaamheden asfalt Kempenbaan

Dinsdag 2 april 2024

In de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 april 2024 voeren we herstelwerkzaamheden uit aan het asfalt van de Kempenbaan richting N2/Eindhoven en op de busbaan. Dit gebeurt op het stuk tussen de kruising Kempenbaan/De Run 3100/4200 en de A2/N2. Daarom sluiten we de busbaan tussen MMC en de N2 in beide richtingen van donderdagavond 18.00 uur tot vrijdagochtend 08.00 uur.

Bussen rijden met het normale verkeer mee en stoppen niet bij de bushaltes Veldhoven, Veenstraat en Veldhoven, Provincialeweg-Oost (mini-busstation). Het verkeer op de Kempenbaan leiden we langs de werkzaamheden. Houd wel rekening met de volgende omleidingen:

  • Komt u vanuit Veldhoven/Máxima Medisch Centrum en wilt u via de Kempenbaan naar de N2 richting Antwerpen/Venlo? Dan kunt u bij de kruising A2/N2 niet rechtsaf slaan naar de toerit. U kunt dan doorrijden richting Eindhoven, omkeren bij Bouvigne en via de Karel de Grotelaan/Meerveldhovenseweg de toerit oprijden.
  • Komt u vanuit Veldhoven/Máxima Medisch Centrum en wilt u via de Kempenbaan naar De Run 1100? Dan kunt u bij de kruising De Run 1100 niet linksaf slaan. U kunt dan doorrijden richting Eindhoven, omkeren bij Bouvigne en via de Karel de Grotelaan/Meerveldhovenseweg/Kempenbaan rechtsaf slaan naar De Run 1100.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek