Informatiecentrum Veldhoven Duurzaam nog steeds bereikbaar

Maandag 6 mei 2024

het informatiecentrum in de City-passage is helaas alweer een hele tijd gesloten. Dit betekent niet dat u niet meer bij ons terecht kunt. Heeft u verduurzamingsvragen voor uw woning? Neem dan contact op met onze vrijwilligers.

Onze adviezen gaan gewoon door

Heeft u een advies nodig om uw woning te verduurzamen en daarmee energie en kosten te besparen? Registreer u dan op deze website www.veldhovenduurzaam.nl en vraag om een advies middels de rode knop rechts. Een van onze adviseurs maakt vervolgens een afspraak met u. We vragen een kleine vergoeding voor een advies, echter als u lid wordt van de vereniging zijn alle adviezen gratis en kunt u ook gebruik maken van onze apparatuur zoals b.v. een warmtebeeld camera. Een lidmaatschap kost €10,- per jaar.

Bent u alleen op zoek naar informatie, kijk dan op onze kennispagina's waarin we alle relevante informatie hebben verzameld die we ook gebruiken bij onze huisbezoeken.

Heeft u verder nog vragen, stuur dan een e-mail naar info@veldhovenduurzaam.nl.

De vrijwilligers van Veldhoven Duurzaam

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek