Geslaagde opening beweegroute

Maandag 3 juni 2024

De gratis beweegroute in Zilverackers is op vrijdag 31 mei officieel geopend. Dat gebeurde door wethouder Thomas van Broekhoven, loopgroepen van GVAC, QR-FIT en leerlingen van het Sondervick College. Kom ook in beweging!

Wethouder Thomas van Broekhoven: “Bewegen is leuk en gezond. Het is belangrijk dat alle mensen in Veldhoven, of ze nu jong zijn of oud, de faciliteiten hebben om lekker te kunnen bewegen. Deze gratis QR-beweegroute is laagdrempelig – voor iedereen toegankelijk - en helpt om op een makkelijke manier voldoende te bewegen. Supermakkelijk, even de QR-code scannen en je kunt gaan op het moment dat het jou uitkomt. Een mooie aanwinst dus voor Veldhoven en Zilverackers in het bijzonder.”

Beweegroute

De route helpt u om op een makkelijke manier voldoende te bewegen. Scan hiervoor met de camera van uw telefoon de QR-code op een van de twaalf houten paaltjes in de wijk. Er verschijnt dan een oefening op uw scherm. Het leuke is dat de oefeningen iedere 24 uur veranderen. Zo verrast de beweegroute u iedere keer opnieuw! Er zijn routes van 3,6 kilometer en 4,1 kilometer.

Meer informatie?

Neem dan een kijkje op de website VeldhovenActief.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek