Informatiebijeenkomst over welzijn, wonen en zorg

Maandag 3 juni 2024

Heeft u vragen over welzijn, wonen of zorg? Of wilt u weten welke mogelijkheden er zijn als u (of uw partner/naaste) meer behoefte krijgt aan zorg? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst.

Daar informeren wij u uitgebreid over deze onderwerpen. U krijgt ook alle ruimte om vragen te stellen. De bijeenkomst is interessant voor senioren, mantelzorgers en familieleden. Er is ook genoeg tijd om vragen te stellen.

  • Dinsdag 18 juni 2024
  • Van 15.00 tot 16.30 uur
  • Gebouw Veldwijzer, Sterrenlaan 15 in Veldhoven

Meld u aan voor de bijeenkomst

Meld u vóór 12 juni aan via e-mail: info@ltwveldhoven.nl. Vermeld in uw bericht uw naam, telefoonnummer en met hoeveel personen u komt. Aanmelden kan ook bij Langer Thuis Wijzer (in gebouw Veldwijzer). Loop daarvoor even binnen op maandagochtend (tussen 9.00 en 12.00 uur) of dinsdagmiddag (tussen 13.00 en 16.00 uur).

Persoonlijk adviesgesprek mogelijk

Heeft u vragen die u liever persoonlijk bespreekt? Neem dan contact op met Langer Thuis Wijzer Veldhoven via e-mail: info@ltwveldhoven.nl. Zij nemen graag de tijd voor u.

Over Langer Thuis Wijzer Veldhoven

Als u ouder wordt en extra zorg of hulp nodig heeft of een andere woning zoekt, kan het best lastig zijn uw weg te vinden. Er zijn erg veel verschillende mogelijkheden en regelingen die langer zelfstandig thuis blijven wonen vergemakkelijken. Langer Thuis Wijzer is er om u te informeren en adviseren over de mogelijkheden in en rondom Veldhoven.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek