Hoorzitting Commissie voor de bezwaarschriften op 20 juni 2024

Dinsdag 11 juni 2024

De Commissie voor de bezwaarschriften houdt donderdag 20 juni 2024 de volgende openbare hoorzitting:

19.30 uur:

Hoorzitting over de bezwaarschriften tegen een collegebesluit waarbij het verzoek om handhavend op te treden tegen het gebruik en de bouw van 14 wooneenheden is afgewezen (Provincialeweg 106) en een collegebesluit waarbij een omgevingsvergunning is verleend voor het realiseren van 14 wooneenheden (Provincialeweg 106).

De commissie hoort de indiener(s) van een bezwaarschrift, eventuele andere belanghebbenden en het gemeentebestuur, in elkaars aanwezigheid. De zitting vindt plaats in het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven. Voor inlichtingen over deze hoorzitting kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het secretariaat van de commissie via het verkorte telefoonnummer 14 040.

Wilt u een openbare hoorzitting bijwonen? Geef dit verzoek en het aantal personen dan uiterlijk maandag 17 juni 2024 telefonisch door via telefoonnummer 14 040.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek