Extra publieksbalie gemeentehuis

Woensdag 19 juni 2024

Het is druk aan de publieksbalies van de gemeente Veldhoven. Daarom komen er twee extra balies in de burgerhal van het gemeentehuis. De werkzaamheden starten op woensdag 19 juni en zijn naar verwachting vrijdag 12 juli klaar.

Met deze extra publieksbalies zijn er straks zes balies om inwoners aan te ontvangen. Zij kunnen hierdoor sneller geholpen worden bij bijvoorbeeld het aanvragen van paspoorten, rijbewijzen en andere documenten.

Geluidsoverlast

Helaas zorgt het maken van de nieuwe balies voor wat geluidsoverlast. In de vloer moet namelijk een sleuf worden gemaakt en ook komt er een extra vluchtdeur. We vragen uw begrip voor deze situatie.

Piekdrukte

De reden van de extra drukte is onder meer de zogenaamde paspoortpiek. Tien jaar geleden ging de nieuwe Paspoortwet in. Vanaf dat moment kregen paspoorten en identiteitskaarten voor volwassenen een geldigheidsduur van tien jaar. Voor veel reisdocumenten verloopt dit jaar dus de geldigheid.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek