Koninklijke Onderscheiding voor Angelique Antonis

Maandag 24 juni 2024

Burgemeester Marcel Delhez reikte vrijdag 21 juni een Koninklijke Onderscheiding uit aan mevrouw G.A.P.H. (Angelique) Antonis–In den Kleef (60). Zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking gebeurde tijdens het jubileumconcert van gemengd koor Chant’Oers.

Angelique Antonis was in 1999 medeoprichtster van het koor en is bestuurslid. Binnen de activiteitencommissie organiseert zij ieder jaar de diverse optredens, uitvoeringen en andere evenementen. Ook is zij verantwoordelijk voor de nieuwsbrief en zorgt zij voor een attentie bij lief-en-leedgebeurtenissen van leden. Daarnaast is Mevrouw Antonis vrijwilliger bij Tennisvereniging De Korrel in Oerle. Zij was lid van de jeugdcommissie en zij zet zich in als lid van de technische commissie.

Ook is mevrouw Antonis lid van de Werkgroep AED’s in Oerle. Zij peilt de scholingsbehoefte van de inwoners voor het reanimeren. Het up-to-date houden van de AED-locaties en het periodiek inventariseren van de aanwezige AED’s is bij haar in goede handen.

Angelique Antonis ontvangt Koninklijke Onderscheiding en bos bloemen uit handen van burgemeester Marcel Delhez

Bijschrijft foto: Angelique Antonis ontvangt een Koninklijke Onderscheiding en bos bloemen uit handen van burgemeester Marcel Delhez. Op de achtergrond applaudisseren koorleden van gemengd koor Chant’Oers.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek