Veiligheid boven alles op Veldhovense bedrijventerreinen

Vrijdag 28 juni 2024

Verschillende ondernemers uit Veldhoven hadden zich opgegeven voor de bijeenkomst over veiligheid. Ze waren enthousiast en hadden veel vragen. De bijeenkomst bestond uit inspirerende sprekers, waaronder zelfs een ervaringsdeskundige uit het criminele circuit. We kijken terug op een succesvolle avond.

Als gemeente hebben we de verantwoordelijkheid te zorgen dat het bedrijfsleven kan werken, zonder dat ondernemers bang hoeven te zijn dat ze – zonder dat ze het in de gaten hebben – verwikkeld raken met criminelen. Centraal stond de samenwerking tussen partners op de bedrijventerreinen, denk aan ondernemers, brandweer, politie en gemeente. Het doel van de vanavond was een goed gesprek te hebben over veiligheid.

Zelf ervaren

Ook konden ondernemers zelf een drugslabs ervaren. Dit deden ze door te kijken door een Virtual Reality bril en door te ruiken aan bepaalde verboden middelen zodat ze deze ook zelf snel kunnen herkennen.

Certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen

We doen het goed in Veldhoven. De werkgroep heeft opnieuw het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen (KVO-B) behaald. Het ging om De Run/Provincialeweg, Bastion/Bolwerk, Habraken en Zandven. De komende drie jaar is dit certificaat geldig.

Burgemeester Delhez overhandigde het certificaat aan Ruud Sweegers van Elektro Technisch Buro Sweegers.

Bekijk de video waarin een beeld wordt gegeven van de bijeenkomst. Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen, neem dan contact op met alert@veldhoven.nl.

Bijschrift: Man in gesprek met een politieagent.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek