Vacatures teamleider

Word jij de nieuwe teamleider?

Als organisatie staan we in verbinding met de samenleving en geloven we in de kracht van gezamenlijke vooruitgang. Daarbij is een duidelijke koers en sturing van onze ambtelijke organisatie cruciaal. In het teken daarvan is recent onze organisatievisie vernieuwd en is de organisatiestructuur daarop aangepast. Daarom zijn we op zoek naar 7 teamleiders waarmee we de ontwikkeling van onze organisatie tot het maximale kunnen voortzetten.

Vacature Teamleider - Veldhoven zoekt teamleiders - verbinder, oplossingsgericht, accuraat, betrokken, vriendelijk - klik op de afbeelding voor vergrotingWe zoeken een teamleider voor de volgende teams

Solliciteren?

Leuk als je interesse hebt! We ontvangen jouw sollicitatiebrief en cv graag via de website Werken in Zuidoost-Brabant. Solliciteren is mogelijk tot uiterlijk 23 juni 2024 en de sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 27 (1 t/m 5 juli 2024).

Organisatievisie gemeente Veldhoven

In maart 2024 stelde het college de organisatievisie ‘Gelukkig in Veldhoven’ vast. In de organisatievisie staat beschreven wie we zijn en waar we naartoe willen met onze organisatie. Daarbij zijn de organisatiedoelen uitgewerkt en vertaald naar een zestal hoofdthema’s. Ook lees je onze visie, missie en kernwaarden. Dit allemaal vormt de leidraad voor de ontwikkeling van onze organisatie.

Organogram

Bekijk het organogram van de gemeente Veldhoven.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek