Visie Zilverackers

Zilverackers is een uniek woningplan aan de westelijke rand van Veldhoven. De komende 10 tot 15 jaar krijgt het plan verder vorm en verschijnen hier prachtige woningen, bijzondere groengebieden, allerlei voorzieningen en een ontsluitingsweg. Het plan valt echt op in de regio.

Masterplan kaart Veldhoven-WestHoge leefkwaliteit staat centraal: het is dé ultieme plek om te genieten van rust en ruimte, nabij de stad met alle belangrijke voorzieningen. De groene dorpen in het plan passen perfect in het mooie natuurlandschap. Zilverackers is beslist de groene parel van de regio. Heerlijk om te wonen! Bekijk het masterplan Veldhoven-West (afbeelding rechts). (PDF, 323.2 kB)

Leven in het groen

Veel verschillende architecten ontwerpen stijlvolle woningen die geheel passen bij de sfeer van het dorp en de omliggende natuur. Over de invulling van uw vrije tijd hoeft u in Zilverackers niet lang na te denken. In en rondom de dorpen is het mooi groen. De stad gaat hier over in het buitengebied, waardoor u profiteert van een fraai open landschap met vele recreatieve mogelijkheden.

Voorzieningen

Het draait vooral om rust en ruimte in Zilverackers, maar Zilverackers krijgt zelf ook de nodige voorzieningen zoals een basisschool, ontmoetingsplaatsen, zorg-, sport- en welzijnsvoorzieningen. Daarnaast kun je de stedelijke voorzieningen van de gemeente Veldhoven en Eindhoven goed bereiken: van theater en onderwijs tot sport en winkels.

Een heerlijk thuis

Zilverackers combineert moderne gemakken met een vertrouwd beeld. De dorpen zijn een sociaal geheel, waar mensen elkaar kennen, maar iedereen zichzelf kan zijn. U voelt zich er onmiddellijk thuis!

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek