Warmtescan

In Veldhoven maken we plannen om minder energie te gebruiken. Maar we zijn ook al aan de slag. Sinds dit jaar onderzoeken we in ’t Look en in Heikant-Oost hoe inwoners hun woning kunnen verduurzamen. Daarom bieden we zo’n duizend huishoudens in die wijken een gratis warmtescan aan.

Veel warmte uit woningen gaat onnodig verloren via ramen, daken en gevels. Door beter te isoleren en warmteverlies tegen te gaan, bespaart u geld en verhoogt u uw wooncomfort. Daarnaast is het beter voor het milieu. Een warmtescan laat duidelijk zien waar de warmtelekken van een woning zitten. En wat het oplevert als u uw woning beter isoleert. De scans worden gemaakt door Heatpulse.

De bewoners van de geselecteerde woningen, ontvangen in week 48 een brief. Daarin staat wat er precies gaat gebeuren. En wat de bewoners en de gemeente met de resultaten van de scans kunnen doen. Hebt u deze brief gehad en wilt u meedoen? Dan hoeft u niets te doen. U doet automatisch mee.

Doet u liever niet mee?

Wilt u liever niet dat er een warmtebeeld van uw woning wordt gemaakt? Meld u dan voor 8 december 2021 af. Heatpulse scant uw woning dan niet. U krijgt dan ook geen adviesrapport. 

U kunt zich niet meer online afmelden. 

Heeft u vragen? Bel dan naar het algemene telefoonnummer 14 040.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek