Herinrichting gebied Lange Mees

De gemeente Veldhoven gaat de straten in het gebied tussen Lange Mees, Merefeltstraat, De Witstraat en de Burg. Van Hoofflaan een flinke opknapbeurt geven. Hierbij staat ook het aanpassen van de buurt aan het veranderende klimaat centraal. We willen de buurt klaar maken voor de toekomst.

De straten die we aan willen pakken zijn: Lange Mees, Merefeltstraat, Sledsenpad, Evestraat, Boekweitstraat, Zoestraat, Lange Kruisweg, Hoenderakkerstraat en Wolfakkerstraat.

Meedenken

Als bewoner van een van deze straten weet u als geen ander wat de mooiste plekken van de buurt zijn, maar ook wat er beter kan. Daarom willen we u vragen: hoe wilt u dat de buurt eruit komt te zien? Wilt u via de knop hieronder onze online vragenlijst invullen?

Daarna gaan wij samen mét u een ontwerp maken voor de herinrichting van de wijk.

Vragenlijst toekomst gebied Lange Mees

Over de vragenlijst

Wij vragen u een aantal vragen op de kaart te beantwoorden. Hier staan duidelijke instructies bij. De vragenlijst werkt goed op een computer. Het invullen van de kaartvragen via een tablet of telefoon kan lastiger zijn. 

U kunt de vragenlijst invullen tot en met 23 november. 

Hulp bij het invullen

Voor hulp bij het invullen van de vragenlijst kunt u contact opnemen met bureau Kragten via 088 – 33 66 333 of via shei@kragten.nl.

Meer informatie

Neem bij vragen contact op met Joop Schaghen via 088 – 33 66 199 of stel uw vraag per mail via jscha@kragten.nl onder vermelding van ‘Herinrichting gebied Lange Mees Veldhoven’.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek