Herinrichting gebied Lange Mees

De gemeente Veldhoven gaat de straten in het gebied tussen Lange Mees, Merefeltstraat, De Witstraat en de Burg. Van Hoofflaan een flinke opknapbeurt geven. Hierbij staat ook het aanpassen van de buurt aan het veranderende klimaat centraal. We gaan de buurt klaar maken voor de toekomst.

De straten die we aan willen pakken zijn: Lange Mees, Merefeltstraat, Sledsenpad, Evestraat, Boekweitstraat, Zoestraat, Lange Kruisweg, Hoenderakkerstraat en Wolfakkerstraat.

Meedenken

Als bewoner van een van deze straten weet u als geen ander wat de mooiste plekken van de buurt zijn, maar ook wat er beter kan. Daarom zijn we met buurtbewoners in gesprek over de herinrichting. Zo organiseerden we een aantal klankbordavonden sinds het najaar van 2022.

Tijdens de klankbordavond van 7 december 2022 presenteerden we hoe de herinrichting in zijn werk gaat. U kunt de bijbehorende documenten hieronder downloaden.

Op 19 januari 2023 is de tweede klankbordavond gehouden. Op die avond zijn de stappen tot nu toe toegelicht. Er viel op die avond nog wat te kiezen.

De keuzes worden vervolgens nader uitgewerkt.

De documenten van de avond van 19 januari zijn hieronder te downloaden.

In maart 2023 hopen we het VO te presenteren aan alle inwoners van de wijk. Voor deze presentatie sturen we binnenkort een uitnodigingsbrief. De presentatie zal in de avonduren zijn.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek