1. Huidige stap: Onderwerp
  2. Datum/tijd
  3. Uw gegevens
  4. Overzicht
  5. Bevestiging

Afspraak maken: onderwerp

Waarvoor wilt u een afspraak maken?

Tip: U kunt meerdere onderwerpen combineren in één afspraak.

Nieuw onderwerp toevoegen

Vrije inloop (zonder afspraak)

Wilt u zonder afspraak een product aanvragen of gebruikmaken van een dienst in het gemeentehuis? Dat kan in 2024 op donderdagochtenden tussen 9.00 en 11.00 uur. Zo kan iedere inwoner van Veldhoven gebruikmaken van onze diensten, ook wie het niet lukt een afspraak te maken. Werken zonder afspraak kan alleen voor de volgende producten/diensten:

  1. Kijk eerst goed wat u moet meenemen. U leest daar meer over op informatiepagina's op onze website. (Klik op de product of dienst in de lijst voor meer informatie.)
  2. Meld u aan na binnenkomst bij de digitale aanmeldzuil.
  3. U krijgt een nummer en mag doorlopen naar de wachtruimte bij de balies.
  4. Uw nummer verschijnt op het beeldscherm in de wachtruimte wanneer u aan de beurt bent.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring. Wilt u daarom de vragenlijst invullen op de beoordelingszuil naast de balies of naast de receptie?

Moet u langer wachten dan voor u uitkomt? Meld u dan af bij de aanmeldzuil en laat een beoordeling achter op de digitale klanttevredenheidszuil.

Let op!Houd rekening met een langere wachttijd, want er zijn meestal andere wachtenden voor u. De wachttijd kan tot 30 tot 90 minuten zijn. Komt een ander moment beter uit? Of wilt u voorkomen dat u ter plekke moet wachten? Doe uw aanvraag online als dat kan. Of maak een afspraak.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek