Afvalkalender

Vul hier uw postcode en huisnummer in om uw persoonlijke afvalkalender te bekijken, te printen of te downloaden.Alle velden met een * zijn verplicht

Jaarkalender afdrukken en opslaan

Als u uw postcode en huisnummer heeft ingevuld kunt u daarna uw persoonlijke afvalkalender voor het hele jaar afdrukken, opslaan als PDF en als iCal-bestand toevoegen aan uw digitale agenda.

Afval scheiden

Gemeente Veldhoven zamelt huishoudelijk afval gescheiden in. Kijk op afvalscheidingswijzer.nl voor uitgebreide informatie over afval scheiden. 

Afval klaarzetten

Zet uw afval op de ophaaldag uiterlijk om 7.30 uur aan de straat. Kliko’s mag u de avond daarvoor al na 20.00 uur klaarzetten, PMD-zakken niet.

Klachten of vragen?

  • Is uw kliko niet geleegd? Of heeft u klachten of vragen over het ophalen van uw afval? Bel de afvalinzamelaar via telefoonnummer 0880 - 233 200.
  • Wordt uw postcode niet herkend? Werkt de digitale afvalkalender niet goed of staan er verkeerde data op? Geef dit dan door aan de gemeente via e-mail gemeente@veldhoven.nl of via telefoonnummer 14 040.

Bedrijfsafval

In de afvalkalender vindt u niet de postcode terug van uw bedrijf. Bedrijven moeten zelf zorgen dat hun bedrijfsafval wordt afgevoerd. U kunt daarvoor een overeenkomst sluiten met een inzamelbedrijf.

Bekijk ook

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek