Afvalkalender

Let op!This information is also available in English: Waste Calendar.

Vul hier uw postcode en huisnummer in om uw persoonlijke afvalkalender te bekijken, te printen of te downloaden.Alle velden met een * zijn verplicht

Eerstkomende 3 maanden en jaarkalender

Nadat u uw postcode en huisnummer hebt ingevuld:

  1. verschijnen op het scherm: de ophaaldata voor uw adres voor de eerstkomende 3 maanden
  2. kunt u, onder het kopje 'Documenten en Publicaties', uw persoonlijke jaarkalender (PDF) bekijken, printen, opslaan en toevoegen aan uw digitale agenda (iCal-bestand)
  3. kunt u zien waar en wanneer u klein chemisch afval kunt inleveren bij de KCA-wagen

Afval scheiden

Gemeente Veldhoven zamelt huishoudelijk afval gescheiden in. Kijk op afvalscheidingswijzer.nl voor uitgebreide informatie over afval scheiden. 

Afval klaarzetten

Zet uw afval op de ophaaldag uiterlijk om 7.30 uur aan de straat. Kliko’s mag u de avond daarvoor al na 20.00 uur klaarzetten, PMD-zakken niet.

Kliko niet geleegd

Is uw kliko niet geleegd? Of heeft u klachten of vragen over het ophalen van uw afval? Bel de afvalinzamelaar via telefoonnummer 0880 - 233 200.

Fout in digitale afvalkalender

Herkent de kalender uw postcode niet? Werkt de digitale afvalkalender niet goed of staan er verkeerde data op? Geef dit dan door aan de gemeente via e-mail gemeente@veldhoven.nl of via het verkorte telefoonnummer 14 040.

Bedrijfsafval

In de afvalkalender vindt u geen postcodes van bedrijven. Bedrijven moeten zelf zorgen voor het afvoeren van hun bedrijfsafval. U kunt daarvoor een overeenkomst sluiten met een inzamelbedrijf.

Bekijk ook

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek