Afvalkalender

Vul hier uw postcode en huisnummer in om uw persoonlijke afvalkalender te bekijken, te printen of te downloaden.Alle velden met een * zijn verplicht

Jaarkalender afdrukken en opslaan

Als u uw postcode en huisnummer invult, kunt u daarna uw persoonlijke afvalkalender voor het hele jaar afdrukken, opslaan als PDF en als iCal-bestand toevoegen aan uw digitale agenda.

Afval scheiden

Gemeente Veldhoven zamelt huishoudelijk afval gescheiden in. Kijk op afvalscheidingswijzer.nl voor uitgebreide informatie over afval scheiden. 

Afval klaarzetten

Zet uw afval op de ophaaldag uiterlijk om 7.30 uur aan de straat. Kliko’s mag u de avond daarvoor al na 20.00 uur klaarzetten, PMD-zakken niet.

Klachten of vragen?

  • Is uw kliko niet geleegd? Of heeft u klachten of vragen over het ophalen van uw afval? Bel de afvalinzamelaar via telefoonnummer 0880 - 233 200.
  • Herkent de kalender uw postcode niet? Werkt de digitale afvalkalender niet goed of staan er verkeerde data op? Geef dit dan door aan de gemeente via e-mail gemeente@veldhoven.nl of via telefoonnummer 14 040.

Bedrijfsafval

In de afvalkalender vindt u geen postcodes van bedrijven. Bedrijven moeten zelf zorgen voor het afvoeren van hun bedrijfsafval. U kunt daarvoor een overeenkomst sluiten met een inzamelbedrijf.

Bekijk ook

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek