Afvalkalender

Vul hier uw postcode en huisnummer in om uw persoonlijke afvalkalender te bekijken, te printen of te downloaden.Alle velden met een * zijn verplicht

Jaarkalender afdrukken en opslaan

Als u uw postcode en huisnummer heeft ingevuld kunt u uw persoonlijke afvalkalender voor het hele jaar afdrukken, opslaan als PDF en als iCal-bestand toevoegen aan uw digitale agenda.

Afval scheiden

Gemeente Veldhoven zamelt huishoudelijk afval gescheiden in. In de Afvalwijzer vindt u onder andere informatie over afval scheiden en over de locaties van de glasbakken en inzamelcontainers voor luiers en incontinentiemateriaal.

Kunt u in de afvalwijzer niet vinden wat u met een bepaald product moet doen? Kijk dan op afvalscheidingswijzer.nl

Afval klaarzetten

Zet uw afval op de ophaaldag uiterlijk om 7.30 uur aan de straat. Kliko’s mag u de avond daarvoor al na 20.00 uur klaarzetten, PMD-zakken niet.

Klachten of vragen?

  • Is uw kliko niet geleegd? Of heeft u klachten of vragen over het ophalen van uw afval? Bel de afvalinzamelaar via telefoonnummer 0880 - 233 200.
  • Wordt uw postcode niet herkend? Werkt de digitale afvalkalender niet goed of staan er verkeerde data op? Geef dit dan door aan de gemeente via e-mail gemeente@veldhoven.nl of via telefoonnummer 14 040.

Bedrijfsafval

In de afvalkalender vindt u niet de postcode terug van uw bedrijf. Bedrijven moeten zelf zorgen dat hun bedrijfsafval wordt afgevoerd. U kunt daarvoor een overeenkomst sluiten met een inzamelbedrijf.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek