April, mei en juni

Lintjesregen

Onthulling blijvende ontmoetingsplek Veldhoven100

In de verhoogde rotonde Heerbaan/Heemweg planten we een oude Hollandse linde. Bij de linde plaatsen we een speciale 100-jarigen bank. Deze bank komt in de plaats van de persoonlijke 100-jarigen bankjes. Bij de bank komt een zuil waarop de namen van alle 100-jarigen vanaf 1 jan. 2020 vermeld worden. We onthullen de plek officieel op 1 mei.

De GROTE Quiz van Veldhoven

Logo De GROTE Quiz van VeldhovenAvondvullend, verrassend en uitdagend. Dat zijn de trefwoorden voor de GROTE Quiz van Veldhoven. Je hebt een team van maximaal 20 personen en een dik boek met ruim 300 bijna onvindbare vragen en zeer lastige doe-opdrachten.

Natuurlijk wordt de Quiz georganiseerd volgens de dan geldende richtlijnen van het RIVM.

Inschrijven

Inschrijving gaat via website: www.degrotequizvanveldhoven.nl Let op! De inschrijving opent ongeveer 1 maand vóór de quiz. Houd de website in de gaten. Of kijk op Facebook via @degrotequizvanveldhoven.

Prijsuitreiking van De GROTE Quiz van Veldhoven - De Schalm

Logo De GROTE Quiz van VeldhovenBij een quiz horen ook winnaars. Op deze feestavond maakt de organisatie de uitslag bekend van de GROTE Quiz van Veldhoven. Aftellend van de laatste tot en met de nummers 3, 2 en 1. De top 3 komt op het podium. Deze teams ontvangen het prijzengeld in de vorm van een cheque.
Deze cheque wordt later overhandigd aan een door het team uitgezocht goed doel in Veldhoven.

Binnen de richtlijnen van het RIVM wordt het een gezellig feestje. Waarbij vooral gelachen wordt om de beelden en de vragen.