April, mei en juni

Lintjesregen

Onthulling blijvende ontmoetingsplek Veldhoven100

In de verhoogde rotonde Heerbaan/Heemweg planten we een oude Hollandse linde. Bij de linde plaatsen we een speciale 100-jarigen bank. Deze bank komt in de plaats van de persoonlijke 100-jarigen bankjes. Bij de bank komt een zuil waarop de namen van alle 100-jarigen vanaf 1 jan. 2020 vermeld worden. We onthullen de plek officieel op 1 mei.

Online viering Veldhoven 100 jaar

Op 1 mei om 19.30 uur is er een feestelijke online bijeenkomst om de start van Veldhoven 100 jaar te vieren. Viert u de start van het jubileumjaar met ons mee? U bent van harte welkom! We ontmoeten u graag digitaal via www.deschalm.com. Wij wensen u veel kijkplezier!

Programma

We hebben voor u een afwisselend en vooral leuk programma, met speciale gasten uit Veldhoven. Gepresenteerd door Anne-Marie Fokkens met side-kick burgemeester Marcel Delhez.

Verrassing

Wilt u kans maken op een verrassing? Stuur dan een e-mail met uw naam en adresgegevens naar bestuurssecretariaat@veldhoven.nl. De eerste 200 inzenders ontvangen van ons een passend cadeau. 

De GROTE Quiz van Veldhoven

Avondvullend, verrassend en uitdagend. Dat zijn de trefwoorden voor de GROTE Quiz van Veldhoven. Je hebt een team van maximaal 20 personen en een dik boek met ruim 300 bijna onvindbare vragen en zeer lastige doe-opdrachten.

Natuurlijk wordt de Quiz georganiseerd volgens de dan geldende richtlijnen van het RIVM.

Inschrijven

Inschrijving gaat via website: www.degrotequizvanveldhoven.nl Let op! De inschrijving opent ongeveer 1 maand vóór de quiz. Houd de website in de gaten. Of kijk op Facebook via @degrotequizvanveldhoven.

Prijsuitreiking van De GROTE Quiz van Veldhoven - De Schalm

Bij een quiz horen ook winnaars. Op deze feestavond maakt de organisatie de uitslag bekend van de GROTE Quiz van Veldhoven. Aftellend van de laatste tot en met de nummers 3, 2 en 1. De top 3 komt op het podium. Deze teams ontvangen het prijzengeld in de vorm van een cheque.
Deze cheque wordt later overhandigd aan een door het team uitgezocht goed doel in Veldhoven.

Binnen de richtlijnen van het RIVM wordt het een gezellig feestje. Waarbij vooral gelachen wordt om de beelden en de vragen.