Aanmelden

De gemeente Veldhoven verstuurt regelmatig nieuwsbrieven of organiseert acties waarvoor u zich kunt aanmelden. Voor sommige zaken kunt u zich online aanmelden via deze pagina.

Opruimen zwerfvuil in Veldhoven

Zaterdag 23 maart is het ‘Landelijke Opschoondag’. Tienduizenden Nederlanders helpen dan mee om het zwerfvuil in hun buurt of natuurgebied op te ruimen. Ook in Veldhoven helpen vrijwilligers mee.

Wilt u ook meehelpen om uw buurt of een stukje natuur schoon te maken? Dit hoeft niet per se op zaterdag; het mag ook op een andere dag tussen 23 en 29 maart. De gemeente stelt vuilniszakken, afvalprikkers, (veiligheids)hesjes en handschoenen beschikbaar. We bezorgen die op een afgesproken tijd en plek. Na afloop van de schoonmaakactie halen we die, samen met het ingezamelde afval, ook weer op.

Aanmelden opruimen zwerfvuil in Veldhoven

E-mailnieuwsbrief GemeenteNieuws

Nieuwsgierig naar het laatste nieuws in Veldhoven en de ontwikkelingen in de gemeente? Meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief.

U kunt zich gratis abonneren op onze e-mailnieuwsbrief. U ontvangt het GemeenteNieuws als Pdf-document en leest het in dezelfde opmaak als in het Veldhovens Weekblad. De gemeente verzendt deze nieuwsbrief wekelijks op woensdag.

Aanmelden en afmelden e-mailnieuwsbrief GemeenteNieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek