Mag ik wat vragen?

De gemeente Veldhoven wil regelmatig uw mening weten over verschillende onderwerpen. Op deze pagina vindt u de onderzoeken waar u aan mee kan doen.

Wonen zonder aardgas (5): hoe wil jij betrokken worden? 

Mogen we je wat vragen? Invullen duurt ongeveer 3 minuten.

We willen graag weten wat jij vindt van de overstap van aardgas naar duurzame warmtebronnen. Oftewel de warmtetransitie. Deze peiling is de vijfde en voorlopig de laatste in deze reeks. In deze peiling stellen we je 6 vragen over hoe jij betrokken wil worden. 

Vul de 5e peiling in

Wonen zonder aardgas (4): wat heb je nodig om aan de slag te gaan? 

Mogen we je wat vragen? Invullen duurt ongeveer 3 minuten.

We willen graag weten wat jij vindt van de overstap van aardgas naar duurzame warmtebronnen. Oftewel de warmtetransitie. Deze peiling is de vierde in een reeks. In deze peiling stellen we je 6 vragen over wat jij daarvoor nodig hebt. Houd onze social media in de gaten om ook aan de volgende peilingen mee te doen. 

Vul de 4e peiling in

Wonen zonder aardgas (3): welke kansen liggen er voor jouw buurt? 

Mogen we je wat vragen? Invullen duurt ongeveer 3 minuten.

We willen graag weten wat jij vindt van de overstap van aardgas naar duurzame warmtebronnen. Oftewel de warmtetransitie. Deze peiling is de derde in een reeks. In deze peiling stellen we je 6 vragen over jouw buurt. Houd onze social media in de gaten om ook aan de volgende peilingen mee te doen. 

Vul de 3e peiling in

Wonen zonder aardgas (2): wat doe je al of wat ben je van plan? 

Mogen we je wat vragen? Invullen duurt ongeveer 3 minuten.

We willen graag weten wat jij vindt van de overstap van aardgas naar duurzame warmtebronnen. Oftewel de warmtetransitie. Deze peiling is de tweede in een reeks. In deze peiling stellen we je 4 vragen over jouw woning. 

Vul de 2e peiling in

Wonen zonder aardgas (1): wat vind je hiervan? 

We willen graag weten wat jij vindt van de overstap van aardgas naar duurzame warmtebronnen. Oftewel de warmtetransitie.

We gaan op zoek naar nieuwe manieren om onze huizen te verwarmen, ons tapwater te verwarmen en te koken. In deze peiling stellen we je 6 algemene vragen. Binnenkort volgen meer peilingen over dit onderwerp. Dit is de eerste.

Vul de 1e peiling in

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek