Ondernemersteam

Samen met ondernemers, onderwijs en overheid werken wij aan een sterke lokale en regionale economie. Regelmatig bezoeken wij bedrijven en bijeenkomsten van ondernemers. Goed contact met het bedrijfsleven vinden wij erg belangrijk.

Heeft u vragen over ondernemen in Veldhoven, dan staan we voor u klaar. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met ondernemen, vestigen en economische ontwikkelingen te maken heeft. Een sterk, dynamisch, duurzaam en sociaal ondernemersklimaat in Veldhoven, daar gaan we samen voor!

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via bedrijven@veldhoven.nl.

Chantal Ottens

  Heeft u vragen over ondernemen, vestiging, uitbreiding of nieuwsbouw in Veldhoven, dan kunt u contact met me opnemen. Ook ben ik uw contactpersoon voor lokale ondernemersverenigingen en ondernemersnetwerken.

  • Uitgifte bedrijfsgrond
  • Detailhandelsbeleid
  • Accountmanager Citycentrum en Centrummanagement Veldhoven Dorp
  • Accountmanager Bedrijventerrein de Run en Parkmanagement Habraken & Zandven

  E-maildres: chantal.ottens@veldhoven.nl

  Terug naar boven

  Luuk Smits

   Als u tijdelijk onvoldoende inkomsten of financiële problemen heeft, dan komt u wellicht in aanmerking voor een regeling. U kunt hiervoor contact met mij opnemen.

   • Uitkering zelfstandig ondernemers

   E-mailadres: luuk.smits@veldhoven.nl

   Terug naar boven

   Marcel Hendrikx

    Gemeente Veldhoven vindt het belangrijk dat haar opdrachtnemers een bijdrage leveren aan sociale doelstellingen. Binnen een aanbesteding kunnen we eisen dat een bepaald percentage van de opdrachtsom of loonsom wordt besteed aan Social Return. Als coördinator Social Return kan ik u hierover informeren en daarbij helpen.

    • Social Return

    E-mailadres: marcel.hendrikx@veldhoven.nl

    Terug naar boven

    Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

    Doe mee aan het onderzoek