Ondernemersteam

Samen met ondernemers, onderwijs en overheid werken wij aan een sterke lokale en regionale economie. Regelmatig bezoeken wij bedrijven en bijeenkomsten van ondernemers. Goed contact met het bedrijfsleven vinden wij erg belangrijk.

Heeft u vragen over ondernemen in Veldhoven, dan staan we voor u klaar. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met ondernemen, vestigen en economische ontwikkelingen te maken heeft. Een sterk, dynamisch, duurzaam en sociaal ondernemersklimaat in Veldhoven, daar gaan we samen voor!

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via bedrijven@veldhoven.nl.

Chantal Ottens

  Heeft u vragen over ondernemen, vestiging, uitbreiding of nieuwbouw in Veldhoven, dan kunt u contact met me opnemen. Ook ben ik uw contactpersoon voor lokale ondernemersverenigingen en ondernemersnetwerken.

  • Uitgifte bedrijfsgrond
  • Accountmanager Bedrijventerrein de Run en Parkmanagement Habraken & Zandven

  E-maildres: chantal.ottens@veldhoven.nl

  Juliëtte Maas

   Heeft u vragen over ondernemen, vestiging of uitbreiding op het gebied van horeca, toerisme of detailhandel in Veldhoven? Dan kunt u contact met me opnemen. Ook ben ik uw contactpersoon voor lokale ondernemersverenigingen en ondernemersnetwerken.

   • Detailhandelsbeleid
   • Vrijetijdseconomie, horeca en toerisme
   • Accountmanager Citycentrum en Centrummanagement Veldhoven-Dorp

   E-mailadres: juliette.maas@veldhoven.nl

   Marcel Hendrikx

    Gemeente Veldhoven vindt het belangrijk dat haar opdrachtnemers een bijdrage leveren aan sociale doelstellingen. Binnen een aanbesteding kunnen we eisen dat een bepaald percentage van de opdrachtsom of loonsom wordt besteed aan Social Return. Als coördinator Social Return kan ik u hierover informeren en daarbij helpen.

    • Social Return

    E-mailadres: marcel.hendrikx@veldhoven.nl

    Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

    Doe mee aan het onderzoek