Afsluiting Heerseweg tot Locht (tot eind oktober)

Vanaf rotonde De Plank tot Koningshof wordt de weg verbreed tot tweebaansweg. De bestaande rotonde De Plank wordt een T-kruising met De Plank. Vanaf maandag 5 juli tot eind oktober is dit wegdeel afgesloten.

(klik op afbeelding voor vergroting)

Start nieuwe fase Kempenbaan West

Vanaf maandag 5 juli starten we met een nieuwe fase van het project Kempenbaan West. De werkzaamheden aan de Kempenbaan vanaf de gemeentewerf tot aan de rotonde De Plank (trajectdeel 6) zijn klaar. Ook het nieuwe viaduct Zilverackers op de A67 (afrit 31) is op vrijdag 2 juli klaar. Na de avondspits openen we de nieuwe toe- en afritten en het viaduct voor verkeer. 

We starten met de verbreding van de Kempenbaan en de Locht op het gedeelte rotonde De Plank tot aan Koningshof. De bestaande rotonde De Plank wordt omgebouwd tot T-kruising. De Run 8200 is dan bereikbaar via de nieuwe kruising met de Heerseweg en via de Heiberg. Dit deel van de Kempenbaan, de Locht en De Plank worden tijdelijk afgesloten voor verkeer, zodat we kunnen werken aan de weg.
Door deze wegafsluiting wordt het drukker op andere wegen in en rond Veldhoven en moet u rekening houden met extra reistijd. Op deze pagina’s leest u meer daarover.

Fietsers rijden nauwelijks om

Fietsers hoeven nauwelijks om te rijden. Zij maken gebruik van het tweerichtingen fietspad aan de zuidkant van de Kempenbaan. Ter hoogte van de rotonde De Plank leiden we fietsers om langs De Run. Met gele borden hebben we de omleidingsroute aangegeven.

Interactieve kaart

Bekijk de wegomleidingen in Veldhoven op de interactieve kaart

Afsluiting Heerseweg tot Locht (tot eind oktober) op een kaart getoond.

Terug naar overzicht: Wegafsluitingen

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek