Met de auto door Zilverackers tijdelijk anders door ‘knippen’

Dinsdag 6 februari 2024

Rijdt u met de auto door Zilverackers? Houd dan rekening met omleidingen tot en met dit najaar. We werken in het gebied op verschillende momenten en veranderen daarom tijdelijk twee routes voor auto’s.

Let op!Extra bericht 13 februari: De werkzaamheden aan de Eindhovensebaan beginnen in de tweede helft van februari. De werkzaamheden aan de Roskam beginnen in april.

We plaatsen tijdelijke ‘knippen’ in de Eindhovensebaan en aan de Roskam. Dat betekent dat we betonblokken op de weg zetten, zodat alleen fietsers en voetgangers de route kunnen volgen. Die blokken blijven daar in ieder geval liggen tot dit najaar. Het doel is om het meeste doorgaande verkeer via de Zilverbaan te laten reizen in plaats van door het woongebied. Wilt u uit Zilverackers wegrijden, kunt u dat dus het beste doen via de Zilverbaan.

Knip 1: Roskam

Er is nu een knip ten westen van de T-splitsing Roskam-Kransackerweg. De Kransackerweg gaat open en de betonblokken verplaatsen we naar het oosten. Hierdoor kunt u niet per auto vanuit Zilverackers doorrijden naar Sondervick. U kunt wel via de Kransackerweg naar de Zilverbaan rijden. Of via de Roskam en De Huysacker naar de Zilverbaan.

Knip 2: Eindhovensebaan

We maken een nieuwe tijdelijke knip in de Eindhovensebaan, ter hoogte van huisnummer 1 (Boerenbond). Hierdoor kunt u niet meer per auto rijden van de Zilverbaan naar Sondervick en andersom. De Boerenbond blijft bereikbaar vanaf Sondervick. Vanaf de Zilverbaan naar Sondervick rijden kan het beste door om te rijden in noordelijke richting.

​​

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek