Nieuws

Regionale Subsidieregeling Innovatie Beschermd wonen

Donderdag 2 februari 2023

De gemeente Veldhoven vormt samen met 14 andere gemeenten de Beschermd wonen regio Eindhoven. We vinden het belangrijk dat mensen die psychisch kwetsbaar zijn, deel (blijven) uitmaken van onze samenleving.

Lees verder

Kempen Interventie Team (KIT) controleert in Veldhoven

Donderdag 2 februari 2023

Vanuit het Kempen Interventie Team (KIT) voerden we gisteren een controle uit. Dat deden we op een plek aan de rand van Veldhoven. De aanwezige eigenaar en/of huurders werkten helemaal mee.

Lees verder

Bomen rooien voorjaar 2023

Woensdag 1 februari 2023

Onlangs zijn ruim 9.500 bomen in Veldhoven geïnspecteerd. In opdracht van de gemeente controleerde een specialist of de bomen veilig zijn en onderhoud nodig hebben. Daaruit blijkt dat ongeveer 163 bomen op verschillende plekken in Veldhoven er slecht aan toe zijn.

Lees verder

Praat mee over uw wijk

Woensdag 1 februari 2023

Het opknappen van plekken in Veldhoven gebeurt het hele jaar door. Soms is het zelfs nodig om een straat of buurt opnieuw in te richten. Als bewoner weet u als geen ander wat de mooiste plekken van de buurt zijn, maar ook wat er beter kan. Daarom gaan we graag met u in gesprek.

Lees verder

Rattenoverlast voorkomen: blijf melden!

Woensdag 1 februari 2023

Ratten houden geen winterslaap. Nu het kouder is en er af en toe sneeuw ligt, zoeken ze voedsel en een warme plek om te overwinteren. Om de rattenpopulatie onder controle te houden, moeten we samen actie ondernemen op het gebied van voorkomen en bestrijden. Daarom: Blijf melden!

Lees verder

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek