Nieuws

Woningbouwlocatie Slot-Oost krijgt vorm

Woensdag 17 oktober 2018

Ook benieuwd naar mogelijke plannen voor gebied Slot-Oost? Er worden een aantal voorlopige schetsontwerpen gepresenteerd op de maandag 22 oktober.

Lees verder

Vernieuwende activiteiten tijdens Veldhovense mantelzorgweek

Dinsdag 16 oktober 2018

Steunpunt Mantelzorg van SWOVE organiseert van 4 tot en met 10 november de Mantelzorgweek. Tijdens deze week kunnen mantelzorgers van alle leeftijden deelnemen aan verschillende ontspannende activiteiten.

Lees verder

Aandacht voor pleegzorg

Dinsdag 16 oktober 2018

Van 31 oktober tot en met 7 november wordt voor de vierde keer de Week van de Pleegzorg georganiseerd. Het doel is om de aandacht te vestigen op het belang van pleegzorg en het tekort aan pleegouders in ons land.

Lees verder

Buurtpreventieavond ondermijnende criminaliteit in de woonwijk

Dinsdag 16 oktober 2018

Op 25 oktober om 20 uur vindt er in de raadzaal van het gemeentehuis een buurtpreventieavond plaats, met als thema ‘Ondermijnende criminaliteit in de woonwijk’. Belangstellende inwoners zijn van harte welkom om mee te praten over dit actuele onderwerp.

Lees verder

Voorlichtingsavond over Wmo

Dinsdag 16 oktober 2018

Op maandagavond 29 oktober organiseert de Seniorenraad Veldhoven in samenwerking met gemeente Veldhoven een informatieve bijeenkomst over de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) in de openbare bibliotheek. De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor alle Veldhovense senioren en begint om 19.00 uur.

Lees verder

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek