Nieuws

Enquête CJG Veldhoven: doe mee!

Woensdag 15 augustus 2018

U kunt de enquête invullen van 27 augustus t/m 30 september. De resultaten van de enquête worden gebruikt om de dienstverlening van het CJG een kwaliteitsimpuls te geven.

Lees verder

Baby Emma 45.000ste inwoner van Veldhoven

Dinsdag 14 augustus 2018

Gemeente Veldhoven heeft haar 45.000ste inwoner verwelkomd. Emma van Hulst is geboren op 13 augustus 2018 in het Vrouw Moeder Kind-centrum van Maxima Medisch Centrum in Veldhoven.

Lees verder

Prijsuitreiking ‘Winkelen? Pak de fiets!’

Donderdag 2 augustus 2018

Op zaterdag 25 augustus 2018 reikt wethouder Jeroen Rooijakkers samen met de Greenkids de prijzen uit. Deze week zijn de uitnodigingen voor de prijsuitreiking verzonden aan de prijswinnaars.

Lees verder

Inbraakpreventietips

Maandag 23 juli 2018

De schoolvakanties zijn weer begonnen. Hét moment om wellicht naar een mooie vakantiebestemming te vertrekken en lekker tot rust te komen. Helaas zijn er ook mensen die van deze gelegenheid gebruik maken om te kijken of er nog waardevolle spullen in uw huis liggen Graag geven wij u enkele tips om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken.

Lees verder

Veel ideeën voor nieuw zwembad

Maandag 23 juli 2018

Op 16 mei vond een inloopbijeenkomst plaats in sporthal Den Ekkerman. Alle Veldhovenaren waren die avond in de gelegenheid om hun voorkeuren, ideeën en eventuele zorgen te uiten over het nieuwe zwembad en het gebied eromheen. De opkomst tijdens deze bijeenkomst was hoog en heeft veel input opgeleverd.

Lees verder

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek