Nieuws

Rondje Kempenbaan West

Woensdag 22 september 2021

Doe mee aan Rondje Kempenbaan West op zaterdag 2 oktober van 12.00 tot 17.00 uur. Bekijk het project van dichtbij en hoor van de bouwers wat er allemaal bij is komen kijken.

Lees verder

Nederland verder open met coronatoegangsbewijs

Dinsdag 14 september 2021

Vanaf 25 september kunnen we zonder de verplichte anderhalvemetermaatregel. Dit is een grote stap vooruit. Zo kan de horeca weer op maximale capaciteit open en zijn alle evenementen toegestaan.

Lees verder

Online informatieavond voor huurders over energie besparen

Maandag 13 september 2021

Energie besparen is goed voor het milieu en uw portemonnee. Ook maakt het uw huis comfortabeler. De gas- en elektriciteitsprijzen blijven de komende jaren stijgen dus energie besparen wordt extra belangrijk. Ook als huurder kun je met kleine maatregelen veel energie besparen. Daarom organiseert de gemeente Veldhoven op 7 oktober een online informatiebijeenkomst voor huurders. Met dit webinar wil de gemeente Veldhoven energiebesparing stimuleren.

Lees verder

Activiteiten Veldhoven100

Vrijdag 10 september 2021

Dit jaar vieren wij het 100-jarig bestaan van de gemeente Veldhoven. In september is er daarom van alles te doen.

Lees verder

Koopstromenonderzoek 2021: onderzoek naar koopgedrag in Noord-Brabant

Vrijdag 10 september 2021

De detailhandel is de afgelopen jaren veranderd. Online winkelen heeft een sterke groei doorgemaakt en steeds meer winkels komen leeg te staan of veranderen in bijvoorbeeld horeca of woningen. Gemeenten en provincies zetten zich samen met winkeliers in voor aantrekkelijke binnensteden, dorpscentra en een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, is regelmatig onderzoek naar koopgedrag heel belangrijk.

Lees verder

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek