Nieuws

Strooien steenmeel voor duurzaam herstel bodem en natuur

Donderdag 2 december 2021

Begin volgende week starten de gemeente Veldhoven en Bosgroep Zuid Nederland met het verspreiden van steenmeel op bossen ten noorden van het Halfmijl. Dit is nog enigszins afhankelijk van het weer. Het steenmeel draagt bij aan een duurzaam herstel van de bodem in natuurgebieden. De verspreiding gebeurt met een helikopter en duurt ongeveer 3 dagen.

Lees verder

Militaire oefeningen

Maandag 29 november 2021

Van 6 tot en met 10 december 2021 zijn er weer oefeningen van de Koninklijke Luchtmacht in onze gemeente. De militairen worden getraind in het uit handen blijven van de tegenstander.

Lees verder

Ontvangt u ‘m ook?

Maandag 29 november 2021

Op maandag 6 december verzendt de overheid rond 12.00 uur een NL-Alert testbericht in heel Nederland. NL-Alert is het alarmmiddel van de overheid dat waarschuwt en informeert over acute noodsituaties bij u in de buurt. Denk aan een grote brand, rookwolk met giftige stoffen of terroristische aanslag.

Lees verder

Afvalkalender 2022 online

Maandag 29 november 2021

De digitale afvalkalender voor 2022 staat nu online. Hierop kunt u zien op welke dag het afval bij u wordt opgehaald.

Lees verder

Koninklijke onderscheiding voor Martien Stam

Maandag 29 november 2021

De heer Martien Stam ontving zaterdag 27 november een Koninklijke onderscheiding. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn werkzaamheden als evangelist/pastoraal werker en adviseur van het bestuur van stichting Chauffeurs Evangelisatieteam Holland (CEH).

Lees verder

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek