Nieuws

Het aftellen is begonnen!

Woensdag 28 september 2022

Op maandag 10 oktober is de Schooldag van de duurzaamheid. Die datum komt steeds dichterbij en deze speciale schooldag begint met de kick-off op vrijdag 30 september. Samen met wethouder Mariëlle Giesbertz starten zo'n 85 kinderen van verschillende scholen de kick-off. Om de dag actief te beginnen geeft de Brede School een ‘Energizer’. Hoe? Dat is nog een verrassing! Daarna ‘meten’ de kinderen hoe duurzaam de Bibliotheek is en gaan ze op pad met ZAP door het CityCentrum op zoek naar zwerfafval. Tenslotte leren zij in De Schalm nog een ‘duurzame rap’ van een echte rapper en die rap kunnen ze dan aan hun klasgenootjes leren.

Lees verder

Hoorzittingen Commissie voor de bezwaarschriften

Vrijdag 23 september 2022

De Commissie voor de bezwaarschriften houdt openbare hoorzittingen op woensdag 28 september en op donderdag 13 oktober.

Lees verder

Vervangen goten centrum Zeelst

Donderdag 22 september 2022

In het centrum van Zeelst ligt in het midden van de weg een lijngoot van metaal. Die is voor de afvoer van het regenwater van de straat. Deze metalen goot is nu op veel plaatsen doorgeroest. Op maandag 26 september starten we met het vervangen van de goot.

Lees verder

Vrijwilliger Stichting Accommodatie UNA ontvangt Erespeld

Vrijdag 16 september 2022

Op 14 september reikte locoburgemeester Jeroen Rooijakkers de gemeentelijke Erespeld uit aan de heer P.T. (Peter) van den Nieuwenhof (72). De uitreiking vond plaats tijdens het afscheidsetentje van de STAU/UNA.

Lees verder

Herdenking bombardement Zeelst op 17 september

Donderdag 15 september 2022

Vanaf 18.45 uur begeleidt het Onze Lieve Vrouwe Gilde de aanwezigen naar het grafmonument op het kerkhof. Daarna is er bij het monument een korte bijeenkomst voor de herdenking.

Lees verder

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek