Nieuws

Trots op koninklijke onderscheiding voor prof. dr. Oei

Maandag 20 november 2017

Op 16 november 2017 is prof. dr. Guid Oei benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Letty Demmers reikte deze hoge onderscheiding uit tijdens een congres van de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie in Amersfoort.

Lees verder

Groene kliko om de week geleegd in de wintermaanden

Maandag 20 november 2017

In de maanden december, januari en februari wordt uw groene kliko weer om de week geleegd. Houd hier alstublieft rekening mee als u de groene kliko aan de straat zet.

Lees verder

Gemeenteraad vergadert op dinsdag 28 november

Maandag 20 november 2017

De gemeenteraad vergadert op dinsdag 28 november 2017 in de raadzaal van het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven. Deze oordeelsvormende vergadering is openbaar en begint om 19.30 uur.

Lees verder

Nachtwerkzaamheden aan wegdek

Woensdag 15 november 2017

Op verschillende locaties in Veldhoven starten maandagavond 27 november wegwerkzaamheden. De toplaag van het asfaltwegdek is aan vervanging toe. De werkzaamheden brengen geluidshinder met zich mee. Om grote verkeershinder overdag te voorkomen worden de werkzaamheden tussen 19.00 en 07.00 uur uitgevoerd.

Lees verder

Militaire oefeningen rond Veldhoven

Dinsdag 14 november 2017

De komende weken vinden verschillende militaire oefeningen van de Koninklijke Landmacht plaats in en rond onze gemeente. Dit houdt in dat militairen zich gaan verplaatsen, te voet of met voertuigen. Een van de oefeningen speelt zich vooral bij duisternis af.

Lees verder

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek