Nieuws

Maandag 5 juni rond 12:00 uur ontvangt u een NL-Alert testbericht

Vrijdag 2 juni 2023

Ieder half jaar in juni en december zendt de overheid rond 12.00 uur een NL-Alert testbericht uit in heel Nederland. Maandag 5 juni wordt het volgende testbericht uitgezonden.

Lees verder

Vergadering wijkplatform Zeelst

Woensdag 31 mei 2023

Op maandag 5 juni om 19.30 uur organiseert wijkplatform Zeelst een vergadering. U bent van harte welkom om erbij te zijn. De vergadering vindt plaats in ’t Patronaat aan de Blaarthemseweg 18 in Veldhoven.

Lees verder

Uitnodiging inloopavond F67-fietsroutes

Woensdag 31 mei 2023

De gemeente Veldhoven wil het fietsgebruik stimuleren. Fietsen is gezond en duurzaam. Daarom vinden wij én de Metropoolregio Eindhoven goede fietsverbindingen belangrijk.

Lees verder

Hoe vraagt u een lintje aan? Dien uw voorstel vóór 1 jui in

Woensdag 31 mei 2023

Kent u ook iemand die een lintje verdient? Iemand die u het van harte gunt? Zet u dan in voor die inwoner. Voor de Lintjesregen van 2024 moet uw compleet ingevulde voorstel vóór 1 juli 2023 bij ons binnen zijn.

Lees verder

Hoe reist u van A naar B? Deel uw mening met ons!

Vrijdag 26 mei 2023

Hoe we ons verplaatsen tussen wonen, werk en leven gaat ons allemaal aan. En aangezien de Brainportregio in snel tempo groeit, heeft dat ook invloed op de bereikbaarheid van Veldhoven. Wilt u meedenken over de toekomst van én voor mobiliteit in Veldhoven? Dat kan op maandag 5 en zaterdag 10 juni op en rondom het Meiveld.

Lees verder

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek