Nieuws

Meld kapotte PMD-zakken

Dinsdag 21 maart 2017

Treft u zwerfvuil aan op straat als gevolg van kapotte PMD-zakken? Meld het dan alstublieft. Gemeente Veldhoven ruimt zwerfvuil in het openbaar gebied zo snel mogelijk op.

Lees verder

Gemeenteraad vergadert op 28 maart

Dinsdag 21 maart 2017

De gemeenteraad vergadert op dinsdag 28 maart 2017 in de raadzaal van het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven. Deze besluitvormende vergadering is openbaar en begint om 19.30 uur.

Lees verder

Aanpak plaagdieren door samenwerking met KAD

Dinsdag 21 maart 2017

Inwoners van Veldhoven kunnen vanaf april 2017 terecht bij het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD) met alle vragen over het voorkomen en bestrijden van plaagdieren, zoals ratten, wespen, kakkerlakken of zilvervisjes.

Lees verder

Wecycle

Dinsdag 21 maart 2017

Dit voorjaar houdt Wecycle weer een inzamelactie van afgedankte kleine elektrische apparaten en spaarlampen (e-waste). De actie loopt van 28 april t /m 31 augustus 2017. Aan de actie is een wedstrijd verbonden waarmee een Veldhovense club of vereniging een mooi bedrag kan winnen.

Lees verder

Binnenkort start zorgcluster Oerle

Maandag 13 maart 2017

Medio maart start de sloop van het voormalige KI-gebouw in Oerle. Woningstichting ’thuis gaat op deze locatie het Zorgcluster Oerle realiseren, samen met gemeente Veldhoven en diverse zorgpartners. Het plan is mede ontstaan op initiatief van enkele vertegenwoordigers uit de Oerlese gemeenschap.

Lees verder

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek