Nieuws

Gemeenteraad vergadert op 12 december

Dinsdag 5 december 2023

De gemeenteraad vergadert op dinsdag 12 december 2023. Deze besluitvormende raadsvergadering begint om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven. U bent welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Lees verder

Kom naar de opening van de Kluskarhalte

Dinsdag 5 december 2023

De Kluskar komt naar d’Ekker. Op woensdag 13 december zijn wijkbewoners van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de opening van de Klushalte op het pleintje tegenover Papevoort 6 in Veldhoven. Wethouder Mariëlle Giesbertz van Energie en Duurzaamheid opent de klushalte samen met alle partners. Bij de Klushalte kunt u informatie krijgen of een afspraak maken met de Kluskar om uw huis energiezuiniger te maken.

Lees verder

Dit doet u met niet gebruikte medicijnen

Maandag 4 december 2023

Medicijnen horen bij het ‘klein chemisch afval’. Er zitten stoffen in die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, voor mensen en voor dieren. Breng niet gebruikte medicijn daarom naar de KCA-wagen. U kunt ze ook inleveren bij milieustraat.

Lees verder

Woning verduurzamen? Vanaf 4 december kunt u een duurzaamheidslening aanvragen

Maandag 4 december 2023

Veel Veldhovenaren denken erover om hun woning energiezuiniger te maken. Denk hierbij aan betere isolatie, het plaatsen van zonnepanelen of het aanleggen van een sedumdak. U kunt hiervoor vanaf 4 december een duurzaamheidslening aanvragen.

Lees verder

Hoorzitting Commissie voor de bezwaarschriften op 14 december

Maandag 4 december 2023

De Commissie voor de bezwaarschriften houdt donderdag 14 december 2023 een openbare hoorzitting tegen een collegebesluit waarbij is beslist op een verzoek om informatie op grond van de Wet open overheid.

Lees verder

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek