Nieuws

Dienstverlening Taxbus feestdagen

Woensdag 4 december 2019

Tijdens de jaarwisseling is de dienstverlening van Taxbus aangepast. Op oudejaarsavond stopt Taxbus eerder en in de nieuwjaarsnacht is er alleen vervoer voor rolstoelgebonden klanten. Meld ritten tijdens de feestdagen tijdig aan.

Lees verder

Is uw woning klaar voor de toekomst?

Dinsdag 3 december 2019

Veel Veldhovenaren denken erover na om hun woning duurzamer te maken. Maar hoe pak je dat aan? De vereniging Veldhoven Duurzaam vertelt u er graag alles over tijdens de informatieavond op dinsdag 10 december.

Lees verder

Veilig vuurwerk kopen, opslaan en afsteken

Dinsdag 3 december 2019

Vuurwerk kan zeker erg mooi, leuk en spannend zijn, maar brengt helaas ook risico’s met zich mee. Er kan door vuurwerk (ernstig) lichamelijk letsel of schade ontstaan. Ook kan overlast ontstaan door het afsteken ervan. Houd rekening met elkaar.

Lees verder

Garageboxen in Veldhoven gecontroleerd

Dinsdag 26 november 2019

In de gemeente Veldhoven zijn op maandag 25 november tijdens een gezamenlijke handhavingsactie van gemeente en politie zo’n 40 garageboxen gecontroleerd. In de gecontroleerde panden zijn geen overtredingen of illegaliteit aangetroffen.

Lees verder

Groene kliko om de week geleegd in wintermaanden

Dinsdag 26 november 2019

In de maanden december, januari en februari wordt uw groene kliko weer om de week geleegd. Houd hier alstublieft rekening mee als u de groene kliko aan de straat zet.

Lees verder

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek