Nieuws

Nederland blijft tot en met ten minste 9 februari in lockdown

Woensdag 13 januari 2021

Het aantal Nederlanders dat besmet raakt met het coronavirus neemt licht af. Dat betekent dat de lockdown enig effect heeft. Onze volgende taak is om de dagelijkse besmettingen nog veel verder en sneller te laten dalen, zodat ook het aantal patiënten met corona in de ziekenhuizen en op de intensive care daalt.

Lees verder

Minder vuurwerkschade tijdens jaarwisseling

Maandag 11 januari 2021

In 2020 moesten we ons allemaal houden aan coronamaatregelen. Daarom vierden we de jaarwisseling in kleine kring. Ook was er een verbod op het afsteken van vuurwerk of het schieten van carbid. Dit om de druk op de zorg niet nóg verder toe te laten nemen. Gelukkig hielden veel mensen zich hieraan. De jaarwisseling verliep redelijk rustig en er waren geen grote incidenten.

Lees verder

Regionale bijeenkomst energietransitie

Maandag 11 januari 2021

Gemeente Veldhoven nodigt u namens de Metropoolregio Eindhoven (MRE) uit voor een online inloopbijeenkomst over de energietransitie op donderdag 11 februari van 18.00 tot 20.00 uur.

Lees verder

Maak het inbrekers niet gemakkelijk!

Maandag 11 januari 2021

Inbrekers grijpen de donkere wintermaanden aan om vaker hun slag te slaan. We merken een stijging in het aantal woninginbraken. Ook is er in flink wat auto’s en schuren bij woningen ingebroken. We geven u 10 tips om de kans op een inbraak te verkleinen.

Lees verder

Gemeente vervangt opnieuw deel straatverlichting door led

Maandag 4 januari 2021

Veldhoven krijgt 675 nieuwe verlichtingsarmaturen (de houder en de lamp) met led-straatverlichting. De aannemer start half januari. Naar verwachting is hij in mei 2021 klaar.

Lees verder

RSS feed

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS Reader nodig. Via de RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek