Nieuws

Ondernemersklankbord helpt ondernemers vooruit

Donderdag 15 april 2021

Heeft u als ondernemer vragen, problemen of wilt u een gewoon keer sparren over de toekomst van uw bedrijf? Ondernemersklankbord (OKB) helpt ondernemers met advies, een luisterend oor en een frisse blik. Op woensdag 28 april en woensdag 12 mei kunt u terecht bij de spreekuren van OKB in Veldhoven.

Lees verder

U kunt een rattenklem lenen bij de gemeente

Woensdag 14 april 2021

Sinds 14 april kunt u bij de gemeente een rattenklem lenen als u overlast heeft van ratten. Via de website kunt u veilig met uw DigiD één klem reserveren voor maximaal vier weken. Dit kost niets. Wel vragen we u om de klem leeg en schoongemaakt in te leveren.

Lees verder

Duurzaam auto wassen in de wasstraat

Woensdag 14 april 2021

Auto’s wassen op straat is behoorlijk milieubelastend. Het is beter voor het milieu om uw auto te (laten) wassen in een wasstraat. Zo voorkomt u dat schadelijke stoffen in het milieu terecht komen. Dit is extra belangrijk in nieuwere wijken met een gescheiden rioolsysteem.

Lees verder

Online bijeenkomst energieopslag en conversie

Maandag 12 april 2021

Maandag 26 april om 19.30 uur is er weer een online bijeenkomst van Veldhoven Duurzaam. Deze keer gaat het over elektriciteits- en warmteopslag en de omzetting hiervan naar energie. U krijgt een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op dit gebied en u kunt vragen stellen aan volgers van deze ontwikkelingen. U bent van harte welkom om mee te doen.

Lees verder

Inzet wijk-GGD’ers in Waalre en Veldhoven succesvol

Maandag 12 april 2021

In januari 2020 is in Waalre en Veldhoven een proef gestart met 2 wijk-GGD’ers. Hun inzet is een succes. Dat blijkt uit de tussenevaluatie en de ervaringen van betrokkenen en samenwerkingspartners. De wijk-GGD’ers zijn een belangrijke aanvulling op het werk van politie en zorg. Zij zorgen ervoor dat de juiste hulp voor mensen voorop staat. Daarom zijn ze ook nu nog actief in Veldhoven en Waalre.

Lees verder

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek