Nieuws

Nieuwe geluidscherm Kempenbaan vervormd

Donderdag 10 juni 2021

Afgelopen weekend is de schanskorf (het stalen draadwerk gevuld met stenen) van een deel van het pas gebouwde geluidscherm langs de Kempenbaan aan de onderzijde vervormd.

Lees verder

Hoe financieel fit bent u?

Maandag 7 juni 2021

Steeds meer mensen zoeken hulp bij geldzorgen. Ruim één op de vijf huishoudens in Nederland heeft in deze tijd moeite om de rekeningen te betalen. Gemeente Veldhoven werkt daarom samen met de Nederlandse Schuldhulproute om inwoners met financiële problemen te helpen. Inwoners kunnen vanaf nu gebruikmaken van de online test op Geldfit.nl.

Lees verder

Begrazing met Kempische heideschapen

Maandag 7 juni 2021

Op twee plekken staat binnenkort een kudde Kempische heideschapen te grazen: aan de Oersebaan, dicht bij ’t Koepeltje en aan achter de woningen aan de Heikantsebaan/Scherpenering.

Lees verder

Erespeld voor de heer G.W.P.M. Beurskens

Woensdag 2 juni 2021

Woensdag 2 juni reikte wethouder Jeroen Rooijakkers de gemeentelijke Erespeld uit aan de heer G.W.P.M. (Jeffry) Beurskens (70). De uitreiking van deze gemeentelijke onderscheiding vond plaats tijdens een repetitie van ‘De Fistkapel’.

Lees verder

Voorgenomen wijzigingen subsidieregelingen per 1 januari 2022

Dinsdag 1 juni 2021

Het college wil de regelingen Vitale Samenleving en Goed Woon- en Leefklimaat per 1 januari 2022 aanpassen. Daarmee zet het college het beschikbare subsidiebudget gerichter in, maakt het vernieuwing mogelijk en houdt het de kosten beter in de hand.

Lees verder

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek