Gratis bewaakte fietsenstalling Citycentrum

Vrijdag 29 maart 2024

Op dinsdag 2 april opent wethouder Thomas van Broekhoven de nieuwe bewaakte fietsenstalling in het Citycentrum. Medewerkers van Ergon bemensen deze gratis fietsenstalling tijdens de openingstijden van de winkels in het Citycentrum. De komende weken werken we nog aan de bestrating en de afwerking van het invalidentoilet.

De bewaakte fietsenstalling is de uitvoering van een unaniem aangenomen motie tijdens de begrotingsbehandeling in de gemeenteraad in november 2023. Steeds meer Veldhovenaren hebben tegenwoordig een E-bike of andere kostbare fiets. Begrijpelijk dat mensen een dergelijke fiets beheerd wil stallen in het Citycentrum.

Bouwkeet met ramen bij fietsenstalling gemeente Veldhoven

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek