DE STAP naar gezonder: doet u mee?

Dinsdag 23 april 2024

Kent u de website www.DESTAPnaargezonder.nl al? Op de site staan tips, activiteiten en handige hulpmiddelen om gezonder te leven. Zo voelt u zich fitter én gelukkiger. Het gebruik is gratis en u kunt direct aan de slag. Welke stap wilt u zetten?

Dé startplek voor Veldhovenaren die zelf aan de slag willen met hun gezondheid

Iedereen wil fit en gezond zijn. Daar kunt u zelf veel aan doen. Voor de een is dat meer bewegen. Voor de ander is het meer rust in het hoofd en mentaal sterker en fitter worden. Op de website van de DESTAPnaargezonder vindt u tips, activiteiten en handige hulpmiddelen waarmee u direct aan de slag kunt.

Een voorbeeld: u wilt u lichamelijk fitter voelen, maar weet niet goed waar u moet beginnen. U gaat naar de website van de STAPnaargezonder en klikt op ‘Ik wil gezond en fit zijn’. U kunt dan kiezen uit onderwerpen waarmee u iets wilt doen, bijvoorbeeld ‘Gezond eten en drinken’ of ‘Lekker slapen’. Ook vindt u initiatieven uit Veldhoven. Zo komt u er ineens achter dat er bij u om de hoek een Nordic Walking clubje is, een taalcafé waar u zowel de taal als nieuwe mensen leert kennen, of een speel-o-theek waar u speelgoed kunt huren tegen een laag tarief. Kortom: een platform vol inspiratie dat u helpt om de stap te zetten.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek