Denk mee over hoe het Citycentrum eruit komt te zien

Dinsdag 7 mei 2024

Velen van u hebben de ontwikkelingen rondom het ‘Citycentrum van de toekomst’ met aandacht gevolgd. Misschien heeft u zelfs meegedacht bij een van de informatiebijeenkomsten en werksessies die de basis vormden van het Masterplan.

De ontwikkeling van het centrum begint nu echt

De gemeenteraad heeft het Masterplan Citycentrum op 19 maart 2024 vastgesteld. Hiermee begint de ontwikkeling van het centrum eigenlijk pas echt op gang te komen. In de zomermaanden willen we starten met het beeldkwaliteitsplan voor het centrum. Dat betekent dat we gaan vastleggen hoe de gebouwen eruit moeten gaan zien en waar we rekening mee moeten houden bij de vormgeving en inrichting van de buitenruimte.

Uw inbreng is daarbij enorm waardevol. Het centrum van Veldhoven is tenslotte van iedereen, dus ook van u en uw bedrijf en/of organisatie. Daarom organiseren we een meedenksessie.

Wanneer en waar?

De meedenksessie vindt plaats in D’n Burgemister, Meiveld 3a. U bent van harte welkom bij een van de volgende sessies.

  • Donderdag 30 mei van 15.30 tot 17.00 uur (middagsessie)
  • Donderdag 30 mei van 19.00 tot 20.30 uur (avondsessie)

Aanmelden en vragen

U kunt zich aanmelden via een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl. Vermeld in de onderwerpregel: Beeldkwaliteitsplan Citycentrum. U ontvangt daarna een bevestiging en meer informatie. Ook uw vragen kunt u op deze wijze aan ons stellen.

Graag tot ziens op 30 mei!

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek