Lees voor

Actueel

Nieuws

Het college van B en W heeft het conceptplan voor de herinrichting van ’t Look, 1e fase op 8 april vrijgegeven voor inspraak. Hierin zijn de reacties van bewoners zo veel mogelijk verwerkt. Het plan ligt van 17 april t/m 28 mei 2014 ter inzage in het informatiecentrum van het gemeentehuis.
De avond vindt plaats op woensdag 23 april 2014 om 20.00 uur in de aula van het hoofdgebouw van het Sondervick College. Aanmelden is niet nodig, u bent van harte welkom.
Van zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 april is het Nationale sportweek. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen uit het hele land organiseren dan sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten. Uiteraard doen sportverenigingen in Veldhoven ook mee!

Uitgelicht

De gemeente Veldhoven werkt voortaan op afspraak. U kunt een afspraak zelf inplannen op een moment dat u het beste schikt.
Wilt u weten wanneer uw afval precies wordt opgehaald in 2014? Raadpleeg dan uw persoonlijke afvalkalender 2014.
Gemeente Veldhoven verkoopt diverse huizen die in het verleden werden aangekocht voor de ontwikkeling van nieuwe wijken.