Lees voor

Actueel

Nieuws

Er is een nieuw inspraakorgaan voor inwoners van Veldhoven: ‘Veldhoven aan tafel’. Deze breed samengestelde participatieraad bespreekt onderwerpen die te maken hebben met het sociaal domein, zoals de veranderingen in de zorg die nu plaatsvinden. De eerste officiële vergadering is op vrijdag 30 januari van 09.00 – 11.00 uur in het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven. Belangstellenden zijn van harte welkom om deze vergadering bij te wonen.
De gemeente heeft in het verleden diverse klachten ontvangen over overlast rondom de speelvoorzieningen voor de jeugd en wat oudere jongeren. Hier is onderzoek naar verricht. Graag informeren wij u over het onderzoek, de uitkomsten en maatregelen.
Heeft u een hond? Help ons dan Veldhoven veilig te houden! Met het project ‘Waaks’ betrekken we hondenbezitters in de aanpak van criminaliteit. Hoe u precies een bijdrage kunt leveren, vertellen we graag tijdens een informatieavond op woensdag 28 januari.

Uitgelicht

Bij de gemeente Veldhoven werken wij op afspraak. Dit zorgt voor minder wachttijden voor u en de gemeente kan efficiënter werken.
Gemeente Veldhoven verkoopt diverse huizen en bedrijfspanden die in het verleden werden aangekocht voor de ontwikkeling van nieuwe wijken.
Wilt u weten wanneer uw afval precies wordt opgehaald in 2015? Raadpleeg dan uw persoonlijke afvalkalender 2015.