Nieuws

Uitnodiging receptie nieuwe burgemeester

Woensdag 14 november 2018

Veldhoven heeft een nieuwe burgemeester. De heer Marcel Delhez wordt dinsdag 27 november 2018 beëdigd en geïnstalleerd tijdens een buitengewone raadsvergadering.

Lees verder

Vergadering wijkplatforms

Woensdag 14 november 2018

In de wijkplatforms overleggen bewoners(organisaties), gemeente, regiopolitie, Cordaad en woningcorporaties 'thuis en Woonbedrijf over zaken die de leefbaarheid van de wijk aangaan.

Lees verder

Informatie-avond Wonen voor senioren in Veldhoven

Woensdag 14 november 2018

Donderdag 22 november vindt een informatie-avond plaats over Wonen voor Senioren in Veldhoven. De organisatie is in handen van de Seniorenraad Veldhoven, in samenwerking met de gemeente.

Lees verder

Prijswinnaars kleurwedstrijd 112-dag

Woensdag 14 november 2018

Op 13 oktober 2018 stonden toezichthouders en Boa's van de gemeente Veldhoven met een infostand op de 112-dag. Tijdens deze dag is uitgelegd wat de werkzaamheden van toezichthouders en Boa's zijn.

Lees verder

Rectificatie artikel Veldhovens Weekblad 7 november

Woensdag 14 november 2018

In het GemeenteNieuws van 7 november is onduidelijkheid ontstaan over het gebouw dat wordt gesloopt voor de nieuwbouw van het zwembad. Niet het gebouw waar nu basisschool De Rank is gehuisvest aan de Eikebeek wordt gesloopt, maar het gebouw in het Burgemeester Elsenpark waar voorheen de school was gehuistvest. Ons excuus voor de verwarring.

Lees verder

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek