Nieuws

NL-Alert testbericht op maandag 5 december

Dinsdag 29 november 2022

Ieder half jaar in juni en december zendt de overheid rond 12.00 uur een NL-Alert testbericht uit in heel Nederland. Maandag 5 december is de volgende uitzending.

Lees verder

Kapotte fietsaccu? Gooi ‘m niet in de container

Dinsdag 29 november 2022

Steeds meer mensen gebruiken een elektrische fiets. Maar wat doe je met een kapotte accu? Een oude of kapotte fietsaccu hoort niet in de vuilnisbak. Er zitten schadelijke stoffen in. Ook kan door onzorgvuldig gebruik of beschadiging een fietsaccu oververhitten of ontbranden. Breng uw afgedankte accu daarom naar de Milieustraat.

Lees verder

Oefeningen luchtmacht met Hercules C-130

Dinsdag 29 november 2022

Van maandag 5 tot en met vrijdag 16 december 2022 houdt de luchtmacht vanaf vliegbasis Eindhoven de oefening Orange Bull. Per dag vliegen twee Hercules C-130 transportvliegtuigen boven Nederland en België.

Lees verder

Online bijeenkomst over warmtepompen

Dinsdag 22 november 2022

Maandag 28 november om 19.30 uur is er weer een online bijeenkomst van Veldhoven Duurzaam. Deze keer gaat het over warmtepompen. Ook dit is weer een bijeenkomst waar u tips krijgt waarmee u geld kunt besparen. Daarnaast kunt u vragen stellen aan (ervarings)deskundigen. U bent van harte welkom om mee te doen.

Lees verder

Herinrichting gebied Lange Mees: klaar voor de toekomst!

Dinsdag 22 november 2022

Gemeente Veldhoven is bezig met de voorbereiding van de herinrichting van de straten tussen Lange Mees, Merefeltstraat, De Witstraat en de Burg. Van Hoofflaan. In deze straten is groot onderhoud gepland. Bij de herinrichting staat duurzaamheid en het veranderend klimaat centraal. We maken we de wijk klaar voor de toekomst!

Lees verder

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek