Nieuws

Wijziging afvalinzameling hemelvaartsdag

Donderdag 6 mei 2021

Op donderdag 13 mei – hemelvaartsdag – wordt geen huisvuil opgehaald. De ophaaldienst in de wijken Zeelst en Meerveldhoven verschuift naar zaterdag 15 mei.

Lees verder

Wonen zonder aardgas: hoe wilt u betrokken worden?

Donderdag 6 mei 2021

Mogen wij 3 minuten van uw tijd? We willen graag weten wat u vindt van de overstap van aardgas naar duurzame warmtebronnen. Dit noemen we ook wel de warmtetransitie.

Lees verder

Veldhoven sluit aan bij Meld Misdaad Anoniem

Woensdag 5 mei 2021

De gemeente Veldhoven gaat samenwerken met Meld Misdaad Anoniem, kortweg M. Burgemeester Marcel Delhez en Marc Janssen van het meldpunt tekenden daarvoor op 5 mei een samenwerkingsovereenkomst, die per 1 april in is gegaan.

Lees verder

Veldhoven viert 100-jarig bestaan

Maandag 3 mei 2021

Zaterdag 1 mei 2021 was er een officieel moment om het 100-jarig bestaan van Veldhoven te vieren. De ontmoetingsplek bij de linde aan de fietsrotonde onder de Heerbaan was daarvoor ingericht.

Lees verder

Op weg naar aardgasvrij: ga slim aan de slag

Maandag 3 mei 2021

Veldhoven gaat net als de rest van Nederland stapsgewijs van het aardgas af. In 2050 willen we op een duurzame manier verwarmen, douchen en koken. Dat gaat natuurlijk niet in één keer. In de jaren vooraf maken we samen met wijkbewoners een wijkuitvoeringsplan. We werken nu eerst aan een Transitievisie Warmte, waarin we bepalen waar en hoe we starten in onze gemeente. We maken dus samen plannen over aardgasvrij wonen. Toch kunt u nu al veel doen om u hierop voor te bereiden. Zeker als u gaat verbouwen of als uw cv-ketel aan vervanging toe is, is het slim om alvast rekening te houden met wonen zonder aardgas.

Lees verder

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek