Nieuws

Aanvragen energietoeslag

Maandag 16 mei 2022

Omdat de energieprijzen flink zijn gestegen, krijgen mensen met een laag inkomen eenmalig een energietoeslag van maximaal € 800,-. Op dit moment hebben in Veldhoven al zo’n 900 huishoudens de energietoeslag automatisch ontvangen. Heeft u de energietoeslag niet gekregen, maar denkt u wel in aanmerking te komen? U kunt deze nu aanvragen via deze website.

Lees verder

Wijziging afvalinzameling Hemelvaartsdag

Maandag 16 mei 2022

Op donderdag 26 mei – Hemelvaartsdag – wordt geen huisvuil en oud papier opgehaald.

Lees verder

Begane grond gemeentehuis wordt vernieuwd

Maandag 16 mei 2022

Dagelijks bezoeken vele inwoners de receptie en de balies van Burgerzaken, Werk & Inkomen en Wmo in het gemeentehuis. Het is belangrijk dat deze openbare ruimte voldoet aan de wensen en eisen van deze tijd. Daarom gaan we vanaf 27 mei de begane grond van het gemeentehuis vernieuwen. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.

Lees verder

Henry van den Biggelaar benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Maandag 16 mei 2022

Burgemeester Marcel Delhez reikte op zondag 15 mei een Koninklijke Onderscheiding uit aan H.J.C.W. (Henry) van den Biggelaar (65). De heer Van den Biggelaar is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de onderscheiding tijdens de wielerkoers Omloop der Kempen: zijn laatste koers als voorzitter van de Omloop.

Lees verder

Gemeente Veldhoven koopt steeds duurzamer in

Vrijdag 13 mei 2022

De gemeente Veldhoven heeft het actieplan Maatschappelijk Verantwoord Inkopen 2022-2025 vastgesteld. Dat betekent dat de gemeente werken, diensten en leveringen steeds duurzamer gaat inkopen.

Lees verder

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek