Speelterrein Herikbeek ter inzage

Woensdag 10 april 2024

Het ontwerp van het speelterrein aan de Herikbeek is op dinsdag 26 maart 2024 door het college van burgemeester en wethouders vastgesteld. Dit ontwerp ligt vanaf woensdag 10 april 2024 zes weken ter inzage. U kunt het plan bekijken via onze website of in het gemeentehuis.

Tijdens een bewonersavond op 5 september 2023 hebben we met bewoners gesproken over het opnieuw inrichten van het speelterrein aan de Herikbeek. De speeltoestellen en de groenvoorzieningen in de speeltuin zijn namelijk oud en versleten. Er zijn wensen en ideeën verzameld voor het nieuwe speelterrein en het groen.

Inzage

Het ontwerp ligt van woensdag 10 april tot en met woensdag 22 mei ter inzage. U bekijkt het ontwerp op de webpagina Cobbeek/Centrum. Het plan ligt ook ter inzage in het gemeentehuis. U kunt dit opvragen bij de receptie.

Iedereen kan tijdens deze inzageperiode het ontwerp bekijken en erop reageren. Stuur uw reactie uiterlijk woensdag 22 mei 2024 per post naar de afdeling Beheer en Realisatie, cluster Planvorming. U kunt ook in een e-mail uw reactie sturen naar gemeente@veldhoven.nl. Vermeld altijd: ‘reactie speelterrein Herikbeek’.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het cluster Planvorming, bereikbaar via telefoonnummer 14 040.

Meer nieuws


Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek