Parkeren in Veldhoven

In het CityCentrum geldt op de meeste plekken betaald parkeren. Rond het CityCentrum geldt op veel plaatsen vergunningparkeren en zijn er blauwe zones. Bij winkelcentrum Kromstraat zijn ook blauwe zones. In de rest van Veldhoven kunt u vrij parkeren.

Parkeren in het CityCentrum

Gaat u winkelen in Veldhoven? Rond het CityCentrum vindt u voldoende parkeerplekken op de parkeerterreinen Braak, Bree, Geer, Lei, Meent, Repel, Meiveld (kort parkeren: maximaal een half uur) en in parkeergarage Geer. Hier geldt overal betaald parkeren. In het CityCentrum en in het vergunningengebied rondom het CityCentrum kunt u alleen parkeren met een geldige vergunning. Er zijn parkeervergunningen voor bewoners, parkeervergunningen voor ondernemers en algemene parkeervergunningen. Bewoners van het CityCentrum en het vergunningengebied kunnen bezoekerskaarten kopen voor hun bezoek.

Tijden betaald parkeren en vergunningparkeren

Dag Tijd
maandag tot en met donderdag 09.00 - 18.00 uur
vrijdag en andere koopavonden 09.00 - 21.00 uur
zaterdag 09.00 - 18.00 uur
zondag en feestdagen gratis parkeren

 Openingstijden (inrijden) parkeergarage Geer

Dag Tijd
maandag tot en met zondag 08.00 - 23.00 uur

Uitrijden parkeergarage Geer

Parkeergarage Geer uitrijden kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Parkeerders die buiten de openingstijden willen uitrijden hebben het parkeerkaartje nodig om toegang te krijgen tot de parkeergarage. U stopt het kaartje in de automaat bij de ingang aan Meiveld of Minneveld. De deur gaat open en u kunt de parkeergarage in.

Prijs

Parkeerterreinen CityCentrum Prijs
Uurtarief alle terreinen en parkeergarage Geer € 1,30 per uur
Dagtarief langparkeerterrein Repel en Bree € 4,00 per dag

Op de parkeerterreinen betaalt u vooraf (contant of via pin) of achteraf (via belparkeren). In parkeergarage Geer betaalt u altijd achteraf (contant of via pin). U kunt hier nog niet betalen via belparkeren.

Parkeerterreinen

Op alle parkeerterreinen kunt u betalen met uw pinpas (Dip ’n Go: pinnen zonder pincode) en belparkeren. Op de parkeerterreinen Braak-Zuid, Lei, Meent-Zuid en Meiveld kunt u ook betalen met muntgeld. In parkeergarage Geer kunt u betalen via pin of met muntgeld. Op onderstaand kaartje vindt u een overzicht van de parkeerterreinen en de betaalmogelijkheden.

Dip 'n Go: pinnen zonder pincode

Dip 'n Go betekent dat u met uw pinpas kunt betalen zónder pincode. Dat is een stuk sneller en bovendien veilig. Het werkt via de chip op uw pinpas.

Volg de stappen op het beeldscherm van de parkeerautomaat. Heeft u de gewenste parkeertijd ingesteld? Druk op het groene vinkje, wacht op de piepjes en tot u op het schermpje ziet: ‘U heeft betaald’. Heb geduld: de automaat moet bij iedere betaling communiceren met uw bank en dat duurt even. Het parkeerkaartje legt u vervolgens goed zichtbaar in uw auto.

U mag óók het kleinste bedrag (€ 0,10) gewoon pinnen!

Belparkeren

Wilt u belparkeren? Dan moet u zich aanmelden bij een aanbieder. Neem goed de voorwaarden en kosten door en bepaal of belparkeren voor u interessant is.

De volgende partijen bieden belparkeren in Veldhoven aan:

Parkeren in winkelcentrum Kromstraat

Rondom winkelcentrum Kromstraat kunt u gratis parkeren op parkeerterrein De Plaatse of in de blauwe zone (met parkeerschijf).

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek