Zilverackers

Ten westen van Veldhoven bouwt de gemeente de komende jaren zo'n 2.000 woningen met voorzieningen in een groen landschap; Zilverackers.

De eerste fase van Zilverackers heet Oerle-Zuid en ligt ten zuiden van Oerle. Daarna worden De Drie Dorpen gerealiseerd; Huysackers, Bosackers en Schootackers. De randweg rond Oerle is al gerealiseerd. Deze wordt op korte termijn met een rechtstreekse verbinding, de Zilverbaan, aangesloten op de A67.

Rust en ruimte, dichtbij de stad

Zilverackers is dé plek om te genieten van rust en ruimte, dicht bij de stad met alle belangrijke voorzieningen. De plek biedt ruimte aan grote en kleine projectmatige woonhuizen, appartementen in een beperkt aantal lagen en vrije kavels waarop u uw eigen droomhuis kunt realiseren. Natuurlijk is er in het project ook aandacht voor ouderen en starters. Diverse architecten ontwerpen de woningen die geheel passen bij de sfeer van het dorp en het omliggende landschap. De gemeente wil kopers van grond stimuleren om hun huizen duurzaam te bouwen. In Oerle-Zuid wordt ook de openbare ruimte duurzaam ingericht. Zo komt er veel groen, wordt schoon regenwater gescheiden van vuil afvalwater en wordt gewerkt met duurzame materialen.

Fase 3 Oerle-Zuid; koop nu uw droomkavel!

Nieuws over Oerle-Zuid volgen

Like voor het laatste nieuws over Oerle-Zuid onze Facebookpagina: www.facebook.com/oerlezuid 

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek