Betalen gemeentelijke belastingen

Eind februari verstuurt de gemeente Veldhoven de jaarlijkse Aanslag Gemeentebelastingen. Iedereen die zich eerder heeft aangemeld bij MijnOverheid ontvangt deze aanslag voortaan digitaal in de Berichtenbox. Alleen als u dat in de Berichtenbox heeft ingesteld, ontvangt u een e-mail om u hierop te attenderen.

Zorg ervoor dat u de Aanslag Gemeentebelastingen 2018 niet mist!

U kunt de belastingaanslag betalen via automatische incasso, zelf overmaken of op afspraak langskomen in het gemeentehuis. 

Betalen belastingen

Automatische incasso

  • Kiest u voor automatische incasso, dan betaalt u in 10 maandelijkse termijnen (maart t/m december). Als u later in het jaar een aanslagbiljet krijgt, betaalt u in minimaal 5 termijnen
  • Een machtigingskaartje voor automatische incasso bestelt u telefonisch of per e-mail bij de gemeente. U kunt er ook een ophalen bij de receptie van het gemeentehuis
  • Als uw rekeningnummer wijzigt moet u een nieuw machtigingskaartje invullen

Zelf zorgen voor betaling

De gemeente stuurt geen acceptgirokaarten meer. U moet dus zelf zorgen voor tijdige betaling. Dit kan in één keer of in twee termijnen. Het rekeningnummer (NL68BNGH0285165453), uw aanslagnummer en de eerste vervaldag vindt u op het aanslagbiljet.

Betalen aan de balie

Wilt u de gemeentelijke belastingen komen betalen aan de balie van het gemeentehuis? Dan kunt u een afspraak maken

Procedure invordering bij niet tijdige betaling

Betaalt u uw aanslag niet op tijd? Dan volgt de gemeente de procedure invordering bij niet tijdige betaling (PDF, 40.3 kB). De gemeente heeft alle deurwaardersactiviteiten uitbesteed aan Cannock Chase Public. 

Bekijk ook

This information is also available in English: Paying municipal taxes.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek