Kavels te koop

Op deze pagina vindt u informatie over vrije bouwkavels die de gemeente Veldhoven in verkoop heeft.

Kavels in Zilverackers

Dé woonplek om te genieten van rust en ruimte met verschillende voorzieningen bij de hand of goed en snel bereikbaar.

  • In Oerle-Zuid, de eerste fase van de nieuwe woonwijk Zilverackers, gemeente zijn in principe alle vrije bouwkavels die de gemeente verkoopt in optie of verkocht. Bekijk de kavelinformatie.
    Neem voor de meest actuele informatie over de status van deze laatste kavels contact op met het cluster Grondzaken van de gemeente via telefoonnummer 14 040.
  • Huysackers is de tweede ontwikkeling binnen het plangebied Zilverackers. Voor de meest actuele informatie kijkt u op www.nieuwbouw-huysackers.nl. U vindt er alle informatie over de laatste 2 vrije bouwkavels die de gemeente in de eerste uitgifte verkoopt. U kunt ook contact opnemen met het cluster Grondzaken van de gemeente via telefoonnummer 14 040. Rond de zomervakantie vindt u op deze site ook informatie over de nieuwbouw van projectwoningen (koop en huur).

Duurzaam bouwen

Op alle nieuw te ontwikkelen locaties in Veldhoven bouwen we alleen nog duurzame woningen (‘Nul op de meter’, ofwel woningen die evenveel (of meer) energie opwekken als nodig is voor het huis en het huishouden). Dat geldt ook voor bouwen in Huysackers.

Verkoopprocedure bouwkavels

Als de gemeente Veldhoven zelf kavels in verkoop brengt, volgt ze de procedure die is vastgelegd in de Kadernota Grondbeleid 2017, vastgesteld in de gemeenteraad van 28 maart 2017

Grondprijzen

In het grondprijzenoverzicht (PDF, 61.5 kB) staan de prijzen die de gemeente hanteert bij de verkoop van grond.

Bekijk ook

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek