Kavels te koop

Op deze pagina vindt u informatie over vrije bouwkavels die de gemeente Veldhoven in verkoop heeft.

Blauwven

In de wijk De Kelen ligt de straat Blauwven. De gemeente verkoopt in deze straat woonkavels tegen de grondprijzen die gelden vanaf 1 april 2020. Voor geïnteresseerde kopers is de volgende informatie beschikbaar:

Binnenkort start de verkoop van 15 bouwkavels voor vrijstaande woningen aan het Blauwven in Veldhoven.

Verkoopproces

De aangescherpte maatregelen van de Rijksoverheid om het Coronavirus onder controle te krijgen, hebben invloed op het verkoopproces.  De geplande inloop- en lotingsavond gaan daarom niet door. Informatie over een aangepast verkoopproces volgt zo snel mogelijk.

Huysackers

Onderdeel van de wijk Zilverackers is de woonkern Huysackers. Ook hier verkoopt de gemeente woonkavels. Verschillende kavels zijn al verkocht of onder optie. Kijk voor de meest actuele informatie over de beschikbaarheid op www.nieuwbouw-huysackers.nl (de bouwkavels staan vermeld tussen woningen die worden verkocht via een projectontwikkelaar).

Oerle-Zuid

In Oerle-Zuid, de eerste fase van de nieuwe woonwijk Zilverackers, zijn in bijna alle vrije bouwkavels die de gemeente verkoopt in optie of verkocht. Bekijk de kavelinformatie. Bel ons voor de meest actuele informatie over de verkoopstatus van de laatste kavels.

Verkoopprocedure bouwkavels

Als de gemeente Veldhoven zelf kavels in verkoop brengt, volgt ze de procedure die is vastgelegd in de Kadernota Grondbeleid 2017, vastgesteld in de gemeenteraad van 28 maart 2017.

Grondprijzen

In het grondprijzenoverzicht (PDF, 57.0 kB) staan de prijzen die de gemeente hanteert bij de verkoop van grond.

Contact

Voor meer informatie over bouwkavels kunt u contact opnemen met een medewerker van het team Grondzaken van de gemeente via het verkorte telefoonnummer 14 040.

Bekijk ook

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek