Kavels te koop

Op deze pagina vindt u informatie over vrije bouwkavels die de gemeente Veldhoven in verkoop heeft.

Perceel Nijlandlaan – Zonderwijk

Er ligt een braakliggend perceel gemeentegrond aan de Nijlandlaan in Zonderwijk. Eerder stond hier basisschool ‘De Poolster’. Dit perceel gemeentegrond, kadastraal bekend gemeente Veldhoven, sectie VHV01 nummer E7419 (ged.), is ca. 2.000 m2 groot en wacht op een nieuwe invulling. Volgens het huidige bestemmingsplan ‘Cobbeek, d’Ekker en Zonderwijk 2017’ heeft het perceel een maatschappelijke bestemming. Wij nodigen partijen uit om te komen met een plan voor het perceel.

Bekijk de selectiecriteria, indieningsvereisten en het proces in het document: Programma van Eisen Nijlandlaan - Zonderwijk (PDF, 549.7 kB)

Op www.officiëlebekendmakingen.nl vindt u de officiële publicatie.

Blauwven

Alle bouwkavels in het Blauwven (De Kelen) zijn intussen verkocht of in optie (Verkavelingsplan Blauwven). 

Reservelijst Blauwven

Heeft u toch belangstelling? U kunt zich op een reservelijst laten plaatsen. Dan nemen we contact met u op als er toch nog een kavel beschikbaar komt. Stuur hiervoor een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl. Zet in de onderwerpregel ‘Reservelijst Blauwven’ en vermeld in het bericht in elk geval uw naam, uw telefoonnummer en het mailadres waarop u onze berichten wilt ontvangen.

Huysackers

Onderdeel van de wijk Zilverackers is de woonkern Huysackers. Op dit moment zijn alle bouwkavels in optie of verkocht. Kijk voor meer informatie op www.nieuwbouw-huysackers.nl (de bouwkavels staan vermeld tussen woningen die worden verkocht via een projectontwikkelaar).

Oerle-Zuid

In Oerle-Zuid zijn alle bouwkavels verkocht.

Verkoopprocedure bouwkavels

Als de gemeente Veldhoven zelf kavels in verkoop brengt, volgt ze de procedure die is vastgelegd in de Kadernota Grondbeleid 2017, vastgesteld in de gemeenteraad van 28 maart 2017.

Grondprijzen

In het grondprijzenoverzicht (PDF, 74.0 kB) staan de prijzen die de gemeente hanteert bij de verkoop van grond.

Contact

Voor meer informatie over bouwkavels kunt u contact opnemen met een medewerker van het team Grondzaken van de gemeente via het korte telefoonnummer 14 040.

Bekijk ook

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek