Kavels te koop

Op deze pagina vindt u informatie over vrije bouwkavels die de gemeente Veldhoven in de verkoop heeft. Een vrije kavel is een stuk bouwgrond. U koopt dat om daar zelf een woning op te (laten) ontwerpen en bouwen. U volgt daarbij de voorwaarden van de gemeente.

Zilverackers

Het complete aanbod van nieuwbouw koop- en huurwoningen, zelfbouwkavels en bouwgroepen die actief zijn in Zilverackers staat op www.zilverackers.nl.

Huysackers

Onderdeel van de wijk Zilverackers is de woonkern Huysackers. Op dit moment zijn alle kavels verkocht of in optie (onder voorbehoud verkocht). Kijk voor meer informatie op www.nieuwbouw-huysackers.nl. Op deze website staan de bouwkavels van de gemeente vermeld tussen woningen die worden verkocht via een projectontwikkelaar.

Verkoopprocedure bouwkavels

De gemeenteraad heeft op 6 juni 2023 de Kadernota Grondbeleid 2023 vastgesteld. Verkoopt de gemeente Veldhoven zelf kavels? Dan volgt ze de regels die hierin staan. 

Grondprijzen

In het grondprijzenoverzicht (PDF, 187.4 kB) staan de prijzen die de gemeente hanteert bij de verkoop van grond.

Contact

Wilt u meer informatie over kavels? Neem contact op met het team Grondzaken van de gemeente via het korte telefoonnummer 14 040.

Bekijk ook

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek