Kavels te koop

Op deze pagina vindt u informatie over vrije bouwkavels die de gemeente Veldhoven in verkoop heeft.

Blauwven

Alle bouwkavels in het Blauwven (De Kelen) zijn intussen verkocht of in optie (Verkavelingsplan Blauwven). 

Reservelijst Blauwven

Heeft u toch belangstelling? U kunt zich op een reservelijst laten plaatsen. Dan nemen we contact met u op als er toch nog een kavel beschikbaar komt. Stuur hiervoor een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl. Zet in de onderwerpregel ‘Reservelijst Blauwven’ en vermeld in het bericht in elk geval uw naam, uw telefoonnummer en het mailadres waarop u onze berichten wilt ontvangen.

Huysackers

Onderdeel van de wijk Zilverackers is de woonkern Huysackers. Ook hier verkoopt de gemeente woonkavels. Verschillende kavels zijn al verkocht of onder optie. Kijk voor de meest actuele informatie over de beschikbaarheid op www.nieuwbouw-huysackers.nl (de bouwkavels staan vermeld tussen woningen die worden verkocht via een projectontwikkelaar).

Oerle-Zuid

In Oerle-Zuid, de eerste fase van de nieuwe woonwijk Zilverackers, is de laatste bouwkavel in optie. De rest van de bouwkavels die de gemeente daar verkoopt is verkocht.

Grondprijzen

In het grondprijzenoverzicht (PDF, 64.0 kB) staan de prijzen die de gemeente hanteert bij de verkoop van grond.

Verkoopprocedure bouwkavels

Als de gemeente Veldhoven zelf kavels in verkoop brengt, volgt ze de procedure die is vastgelegd in de Kadernota Grondbeleid 2017, vastgesteld in de gemeenteraad van 28 maart 2017.

Toekomstige bouwkavels

Heeft u belangstelling voor een vrije bouwkavel in Veldhoven? In de toekomst volgen meer projecten. Wilt u bij een volgend project bericht krijgen? Geef dan uw contactgegevens door aan het team Grondzaken, met een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl. Zet in de onderwerpregel ‘Kavelverkoop’ en vermeld in het bericht in elk geval uw naam, uw telefoonnummer en het mailadres waarop u onze berichten wilt ontvangen.

Contact

Voor meer informatie over bouwkavels kunt u contact opnemen met een medewerker van het team Grondzaken van de gemeente via het korte telefoonnummer 14 040.

Bekijk ook

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek