Kavels te koop

Op deze pagina vindt u informatie over vrije bouwkavels die de gemeente Veldhoven in de verkoop heeft. Een vrije kavel is een stuk bouwgrond. U koopt dat om daar zelf een woning op te (laten) ontwerpen en bouwen. U volgt daarbij de voorwaarden van de gemeente.

Blauwven

Alle bouwkavels in het Blauwven (De Kelen) zijn intussen verkocht of gereserveerd ('in optie') (Verkavelingsplan Blauwven). 

Reservelijst Blauwven

Heeft u toch belangstelling? U kunt zich aanmelden voor een reservelijst. Komt er toch nog een kavel beschikbaar? Dan nemen we contact met u op Stuur hiervoor een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl. Zet bij het onderwerp ‘Reservelijst Blauwven’. Zet in het bericht: uw naam, uw telefoonnummer en het mailadres dat u wilt gebruiken.

Huysackers

Onderdeel van de wijk Zilverackers is de woonkern Huysackers. Op dit moment zijn alle bouwkavels verkocht of gereserveerd ('in optie'). Kijk voor meer informatie op www.nieuwbouw-huysackers.nl. Op deze website staan de bouwkavels van de gemeente vermeld tussen woningen die worden verkocht via een projectontwikkelaar.  

Oerle-Zuid

In Oerle-Zuid zijn alle bouwkavels verkocht.

Verkoopprocedure bouwkavels

De gemeenteraad heeft op 28 maart 2017 de Kadernota Grondbeleid 2017 vastgesteld. Verkoopt de gemeente Veldhoven zelf kavels? Dan volgt ze de regels die hierin staan. 

Grondprijzen

In het grondprijzenoverzicht (PDF, 74.0 kB) staan de prijzen die de gemeente hanteert bij de verkoop van grond.

Contact

Wilt u meer informatie over kavels? Neem contact op met het team Grondzaken van de gemeente via het korte telefoonnummer 14 040.

Bekijk ook

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek