Kavels te koop

Op deze pagina vindt u informatie over vrije bouwkavels die de gemeente Veldhoven in verkoop heeft.

Blauwven

In de wijk De Kelen ligt de straat Blauwven. De gemeente verkoopt in deze straat woonkavels tegen de grondprijzen die gelden vanaf 1 april 2020. Voor geïnteresseerde kopers is de volgende informatie beschikbaar:

De bouwkavels voor het Blauwven vallen in de ‘midden categorie bouwkavel’. Voor deze categorie geldt voor de periode 1 april 2020 tot 1 april 2021 een grondprijs van € 437,- per m2 exclusief 21% BTW (€ 528,77 per m2 inclusief BTW).

Verkoopproces

Het verkoopproces van de kavels aan het Blauwven is gestart. Lees het nieuwsbericht Start kavelverkoop Blauwven.

Bij het organiseren van verkoop-gerelateerde afspraken/bijeenkomsten houden we goed rekening met de maatregelen van de Rijksoverheid om het coronavirus onder controle te krijgen.

Huysackers

Onderdeel van de wijk Zilverackers is de woonkern Huysackers. Ook hier verkoopt de gemeente woonkavels. Verschillende kavels zijn al verkocht of onder optie. Kijk voor de meest actuele informatie over de beschikbaarheid op www.nieuwbouw-huysackers.nl (de bouwkavels staan vermeld tussen woningen die worden verkocht via een projectontwikkelaar).

Oerle-Zuid

In Oerle-Zuid, de eerste fase van de nieuwe woonwijk Zilverackers, is de laatste bouwkavel in optie. De rest van de bouwkavels die de gemeente daar verkoopt is verkocht.

Verkoopprocedure bouwkavels

Als de gemeente Veldhoven zelf kavels in verkoop brengt, volgt ze de procedure die is vastgelegd in de Kadernota Grondbeleid 2017, vastgesteld in de gemeenteraad van 28 maart 2017.

Grondprijzen

In het grondprijzenoverzicht (PDF, 64.0 kB) staan de prijzen die de gemeente hanteert bij de verkoop van grond.

Contact

Voor meer informatie over bouwkavels kunt u contact opnemen met een medewerker van het team Grondzaken van de gemeente via het verkorte telefoonnummer 14 040.

Bekijk ook

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek