Open deur bij duurzame huiseigenaren

Woensdag 24 oktober 2018

Wilt u weten hoe u uw woning energiezuiniger en duurzamer kunt maken? Op zaterdag 3 en 10 november vindt de Nationale Duurzame Huizen Route plaats. Een unieke kans om duurzaam wonen te ervaren en ideeën op te doen.

Tijdens de Duurzame Huizen Route zijn er veel soorten huizen te bezoeken. Van monumentaal tot nieuw en met een grote verscheidenheid aan energiebesparende maatregelen. Ook in Veldhoven kunt u een duurzame woning bezoeken. De huiseigenaar vertelt u graag meer over zijn duurzame woning.

Meer informatie

Op www.duurzamehuizenroute.nl vindt u een overzicht van de deelnemende huizen in Nederland. Deze huizen zijn op 3 of 10 november te bezoeken; u moet zich wel vooraf inschrijven via de website van Duurzame Huizen Route. De openingstijden verschillen en staan per woning vermeld op de website.

Op de pagina 'Duurzaam verbouwen' kunt u ook meer informatie vinden over het energiezuiniger en duurzamer maken van uw woning.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek