Bouwplannen en bouwvergunningen inzien

In het bouwvergunningenarchief bewaren wij bijvoorbeeld bouwtekeningen van woningen en andere gebouwen in Veldhoven. Wilt u bouwplannen of bouwvergunningen bekijken? Of een tekening van uw woning bekijken? Stuur ons een e-mail. Wij leggen de stukken dan voor u klaar.

Wat moet u doen?

  • Stuur een e-mail naar omgevingsloket@veldhoven.nl
  • Zet hierin welk(e) bouwplan(nen)/bouwvergunning(en) u wilt bekijken
  • Zet in de mail ook uw naam (met voorletters) en verblijfadres. En het telefoonnummer waarop we u overdag kunnen bellen

U krijgt een e-mail als de informatie klaarligt bij de receptie van het gemeentehuis. Tijdens onze openingstijden kunt u de stukken komen lezen.

Prijs

De startprijs om een bouwplan of bouwvergunning te bekijken is € 10,00. Wilt u veel dossiers bekijken of een dossier kopiëren of scannen? Dan betaalt u extra. De prijzen vindt u in de legesverordening.

Een aanvraag in behandeling bekijken

Wilt u een aanvraag voor een omgevingsvergunning bekijken die nog in behandeling is? Stuur hiervoor een e-mail naar omgevingsloket@veldhoven.nl of bel naar 14 040.

Bekendmakingen

Wilt u weten voor welke activiteiten een aanvraag voor een omgevingsvergunning is ingediend? Of waarover het college van B en W een beslissing heeft genomen? Kijk dan op de pagina Bekendmakingen.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek